E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCan Dündar'a saldıran şahıs: İstesem öldürürdüm---

Can Dündar'a saldıran şahıs: İstesem öldürürdüm

Can Dündar'a saldıran şahıs: İstesem öldürürdüm
06 Mayıs 2016 - 22:34 borsagundem.com

Can Dündar'a silahla ate açan Murat Şahin verdiği ifadede "Can Dündar'ı zaten sevmiyordum." dediği öğrenildi

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde beklediği sırada silahla ateş açan Murat Şahin'in emniyetteki sorgusunda, "Can Dündar'ı zaten sevmiyordum.Mit tırlarıyla ilgili yazdıkları yüzünden iyice uyuz oldum. İstesem çok rahat öldürebilirdim. Amacım bacağından vurup ders vermekti." dediği bildirildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Murat Şahin'nn Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor.

Şüphelinin sorgusunda, Can Dündar'ı sürekli basından takip ettiğini ve sevmediğini belirterek, "Mit tırlarıyla ilgili yazdıkları yüzünden iyice uyuz oldum. İstesem çok rahat öldürebilirdim. Amacım bacağından vurup ders vermekti." dediği öğrenildi.

Dündar'ın bugün adliyede olacağını basından öğrendiğini ifade eden Şahin'in, saldırıyı gerçekleştirmek için kimseden emir almadığını söylediği belirtildi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde beklediği sırada silahla ateş açan Murat Şahin gözaltına alınmıştı. Olayda Dündar yara almamış, NTV muhabiri Yağız Şenkal hafif yaralanmıştı.

Can Dündar'a saldırı... İşte o an

 

Can Dündar: İki saatte iki suikasta uğradık

 

Mahkeme Can Dündar ve Erdem Gül için kararını verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • timsah1607 Mayıs 2016 13:23

    az önceki habere yorum yapmıştım. bu haberi okumadan önce. yorumumun tam isabet olduğunu gördüm. senaryo. istese gözünden vururdu. istese ayaklarından vururdu. onu bile yapmadı. neme lazım belli mi olur ayaklarından vursa mafya gibi mesela bir de sakat kalırsın kan kaybından gidersin onun için bile o yapılmadı. en azından orası kanından kirlenmedi.

  • CAN DÜNDAR KENDİSİ KİRALAMIŞ MAĞDURU OYNAMAK İÇİN06 Mayıs 2016 23:37

    CAN DÜNDAR KENDİSİ KİRALAMIŞ MAĞDURU OYNAMAK İÇİN YOKSA GERÇEK SALDIRGAN OLSA ORADAKİ BAYANLA CHP MİLLETVEKİLİ YANINA BİLE YAKLAŞAMAZ TAM SİRK GÖSTERİSİ