E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBrunson, ABD-Türkiye geriliminden tedirgin---

Brunson, ABD-Türkiye geriliminden tedirgin

Brunson, ABD-Türkiye geriliminden tedirgin
02 Ağustos 2018 - 17:31 borsagundem.com

Ev hapsinde bulunan ve Türkiye-ABD ilişkilerinin bozulmasına neden olan rahip Brunson, önemli açıklamalarda bulundu

ABD'li Pastör Andrew Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, BBC Dünya Servisi'nin Newshour programına yaptığı açıklamada, Brunson'ın ABD ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerilimden 'tedirgin olduğunu' söyledi.
Washington, 25 Temmuz'da cezaevinden tahliye edilip ev hapsine konulan Pastör Brunson'ın serbest bırakılması için Türkiye'ye baskı uygularken, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yaptırım uygulama kararı aldı.
Avukat Halavurt, hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilen ve elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulan Brunson için "Pastör Brunson cezaevindeki durumundan daha iyi bir durumda şu an. cezaevindeyken ciddi psikolojik sorunlar yaşıyordu. Ciddi sağlık sorunları var. Ama şu anda evinde biraz daha kendisini iyi hissediyor" dedi.ABD ile Türkiye arasındaki gerilime ilişkin Halavurt şunları
söyledi:
"Kendisi tüm bu siyasi gelişmelerden tedirgin. Tabii ki Amerikan hükümetinin haklarını savunmasından memnun ancak olayda gerilim tırmandıkça o da rahatsızlık duyuyor Durumun öznesi durumunda kalıyor. Bu da onu tedirgin ediyor, rahatsız ediyor. Ama bir an önce ülkesine Amerika'ya dönmek istiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Burhan03 Ağustos 2018 03:06

    Ajan casus vs...... hepsi filmlerde kaldı.Türkiyeye milyonlarca turist geliyor kim ajan kim casus bilemessin ki.Bence bu casus dediğimiz kişilerin en tehlikeli olanları aramıza sızan Türk gibi görünen ve Türkçe konuşan belkide bir takım mevkilere gelmiş spekülatör kişiler en tehlikeleri bunlar.Belkide vatan hainleri , işbirlikçiler vatanını satan hainler çokkk.Dolar çıksın borsa çöksün diye uğraşanlar çok.Gerçekten bu devirde ülke olarak hayatta kalabilmek çok zor.Dünyamızın etrafı uydularla dolu her yaptığımızı izliyorlar kaç koyun kaç çobanın var.Casus filmlerini izleyince neler yapabileceklerini görüyoruz.memleketi karıştıran spekülatörlerin hepsi casus bence hatta bunlar televizyonlarda gazetelerde bile çalışıyor.

  • Kartal 02 Ağustos 2018 22:45

    Ne oldu ABD için yavrucaklarimizi Viyetnama yolladık. Gidip bu pis ABD liler için şehit oldular. ABD bizim için ne yaptı ? Karşılığı ne aldık : PKK yla işbirliği ,ikide bir hükümet devrilmeleri,şimdide bizimle kedi sıçan oyunu .Ülkemizi zayıflatmak istiyor. Ya biz okadarmi düştük ? Bizim gururumuz,kanunlarımız,güvenliğimiz ,karaborsa oldu ya. Alman der bırak sunu bunu ,ABD der bırak hepsi sucsuzmuş. Bizimkilerde bırakıyor.öylese içerdeki Türkleride bırakın . Hergun öleceğimize birgünde ölelim. Arakadaş sadece onlarinmi kafası çalışıyor.

  • Kartal02 Ağustos 2018 22:32

    Vatansever kardeş aah osmanlı diye yazıyor,bende aaah Atatürk aah diyorum . Osmanlı bize ne bıraktı? Borç ve borç Son osmanlılar Türkleri hükümet işlerine almıyordu . Neyi elde ettiksek,hepsini geri verdik. Hepsi avrupaya kaçtı,Osmanlı dediğiniz bumu? Onların borçlarını Türk halkı ödedi,onların geri zekasının yüzünde ,nerdese elimizde bütün topraklarımız gidecekti. Ünlü Zengin Rotschild osmanlının eşitliğinden zengin oldu

  • Kartal 02 Ağustos 2018 22:24

    ☝Tarih: 1 Kasım 1922 🇹🇷Türkiye Büyük Millet Meclisi, Osmanlı saltanatına son verdi, 🇹🇷Tarih: 17 Kasım 1922 ☝Son Osmanlı Padişahı Vahdettin, bir İngiliz savaş gemisiyle İstanbul’dan kaçtı. 🇹🇷Tarih: 24 Temmuz 1923 Lozan Antlaşması imzalandı. (Emperyalist Devletlerin elinden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Tapusu Atatürk ve arkadaşları tarafından Söke söke alınır!) 🇹🇷Kurulan Genç Türk devleti, ☝Osmanlı devletinin borçlarını yüklendi. ☝Bu borçlar arasında yahudi banker Rothschild’den alınmış borçlar da vardı. ☝Lozan Antlaşması’nın ilgili hükümleri gereğince, banker Rothschild’den alınmış olan borçlar Rothschild Ailesi’ne ödendi. ☝Değerli Dostlar, 🇹🇷Kamu maliyesi uzmanı Dr. Mahfi Eğilmez, Osmanlı’nın borçlarını hesapladı. ☝2013 yılının (1.Dünya Savaşı başlangıcı) kurlarına göre, Osmanlı devletinin toplam borcu 500 MİLYAR DOLAR tutuyordu. 🇹🇷Bu borcu, büyük devrimci Atatürk’ün önderliğinde “Yeniden kendi küllerinden Doğan Türk Milleti" ödedi.

  • Asii03 Ağustos 2018 01:28

    Irak petrollerinden vazgeçerek ödedik o borçları yani Osmanlı'dan bize miras kalan bütün ortadoğunun parçalanmasına sebep olan siyah altın hey yavrum hey masal anlatmış yukarıda 😡

  • Kartal Tibet 02 Ağustos 2018 22:17

    OSMANLI’DAN Bu yazının kısa özeti şudur.: Yıkılıp giden Osmanlı’nın 500 MİLYAR DOLAR borcunu, Osmanlı’nın hor görüp aşağıladığı Türk Halkı ödedi. ☝Bu gerçeği, Osmanlı palavralarıyla kandırılmak istenen halkımız, özellikle de gençlerimiz hiç akıllarından çıkarmamalıdırlar.

  • Kartal 02 Ağustos 2018 22:04

    Bu George mesleğini yapmıyor,CİA ile çalışıyor.Türkiyeyi yıpratmak için,yakalanınca papaz oluyor,gunahsizmiş.Mademki bizde kanun var ,neden bu ğiyari hapiste tutmadılar? Neden ? Bizim siyasetçilere yabancı bir güler yüz gösterdimi,inanıyorlar,hep unutuyorlar,bu ABD resmen gururumuzla oynuyor,Bu son bulmalı. Resmen bizle hepsi kedi sıçan oyunu oynuyor. Ülkenin güvenini rencide ediyorlar

  • psiko02 Ağustos 2018 21:22

    kapak olsun diye konuşulmaz,bize kapak olduğu ortada

  • baba02 Ağustos 2018 21:20

    rahip terörü papaz terörü hiristiyan terörüüü

  • vatansever02 Ağustos 2018 19:51

    Ahhh Osmanli aaahhhh

  • Ahmet ünal02 Ağustos 2018 19:49

    Gönderin şu papazı burda durdukça zulüm yayıyor

  • ergn02 Ağustos 2018 19:06

    Rahipmi ajan-provakatörmü belli değil...!

  • Bronson 02 Ağustos 2018 18:07

    Bu asla vermeyelim hatta arada sirada abd polisi gibi sevelim saka yolu plastik mermi falan sikalim ayagina

  • derici02 Ağustos 2018 19:43

    bence sünnet edelim

  • Kk02 Ağustos 2018 18:03

    La bi git ulke senin yuzunden ne hale geldi

  • vatandaş02 Ağustos 2018 18:03

    durumun öznesi o değil merak etmesin rahat olsun içini ferah tutsun :D

  • mehmet yılmaz02 Ağustos 2018 18:00

    neresi gerilmiş pkk ve fetö papazının ?

  • ajan..02 Ağustos 2018 17:58

    kaç yıldır türkiye de ne işin vardı?. niye geldin?.. niye benle yada masum insanlarla görüşmedin de.. on larca kez FETÖ teröristleri ile, CIA Ajanları ile. PKK lılkarla görüştün. Bu millet SALAK mı?..

  • Okie Dokie02 Ağustos 2018 17:54

    Tüm siyasetçileri toplasan bu adamın tırnağı etmezler. Hepsinin parası dolarda. Ucuz iç siyaset için nutuk atıyorlar. Hem dolar yükseliyor servetlerine servet katıyorlar hem de sözde halkın gözünde itibar kazanıyorlar. İnanmayanlar siyasetçilerin mal varlıklarını inceler.

  • ergn02 Ağustos 2018 19:09

    İsrail vatandaşıydınya sanane bu memleketten psıko Okıe...Yalan makinesi....

  • Hoca 02 Ağustos 2018 17:45

    BU PAPAZI SÜNNET EDİP MÜSLÜMAN YAPALIM.

  • Borsacı 02 Ağustos 2018 17:35

    Nedir bbu papazdan çektiğimiz. Ekonomiye verdiği zarında cezası verilsin.