E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan 'cinsel istismar' açıklaması: Konu kapanmıştır---

Bozdağ'dan 'cinsel istismar' açıklaması: Konu kapanmıştır

Bozdağ'dan 'cinsel istismar' açıklaması: Konu kapanmıştır
22 Kasım 2016 - 21:04 borsagundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, komisyona çekilen ‘cinsel istismar düzenlemesi’ ile ilgili olarak, ‘Bu konu artık kapanmıştır’ dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kamuoyundaki tepkiler üzerine komisyona geri çekilen 'cinsel istismar düzenlemesi' hakkında, "Eğer ileride siyasi partiler bu konuda geniş bir konsensüs sağlarlarsa yeniden gündeme gelebilir ama onun dışında bu konu artık kapanmıştır." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sagduyu 22 Kasım 2016 22:39

    Bakan Bey küçüğün ve ana babasının rızası ile diyor. Ana babanın rızası olsa bile küçüğün rızası olabilir mi?Bu nasıl bir saçmalık.13-14 yaşında bir çocuk nasıl evlendirirler.Bu suçdur ve adalet cezalarını da vermişdir.Tasarının geri çekilmesi toplumun vicdanın sesidir.

  • Bika22 Kasım 2016 21:51

    Küçüklerin kendi rızasıyla evlendikleri iddia ediliyor da bu desti-izdivaç programlarına çıkan koca koca kadınlar yalan mı konuşuyorlar.13-14 yaşlarında bebeklerimle oynarken ve okuma hayali kurarken bana sormadan evlendirdiler diyorlar.

  • Bika22 Kasım 2016 21:39

    Romanlar düğün dernek sokak aralarında davul zurnayla 12-13 yaşlarında çocuklarını evlendiriyorlar diyorlar. Nerede bu devlet nerede bu hükümet ?