E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına jet cevap---

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına jet cevap

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun iddialarına jet cevap
28 Kasım 2017 - 14:23 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği iddialara ilişkin AK Parti'den yanıt gecikmedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'yurt dışı hesap' iddialarıyla ilgili olarak, partisinin bugünkü grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun iddialarına AK Parti'den jet tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Bütün iddiaları yalan, yersiz. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye'den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye'ye gelen Döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor. Kılıçdaroğlu, istifa etmeli” dedi.

A Haber Televizyonu’na katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan şunları söyledi:

“Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye'ye Döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye'ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye'den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye'ye gelen Döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor.

TÜRKİYE'YE GELEN DÖVİZİ TÜRKİYE'DEN ÇIKAN PARA GİBİ GÖSTEREMEZ

Kılıçdaroğlu'nun elinde olan belgelerin sahte olduğunu, siyasi ahlaktan uzak bir konuşma yaptığınız üzülerek gördüm. Şu anda yapılacak tek işlem istifaya davettir. Türkiye'ye gelen Dövizi Türkiye'den çıkan bir para gibi gösteremez.”

Kılıçdaroğlu iddialarını grup toplantısında açıkladı

Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği Man Adası nerede?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kubilayhan2328 Kasım 2017 16:08

    30 milyar dolar nerede ve kime harcandı buda önemli.

  • Kral çıplak28 Kasım 2017 15:58

    Eyvah eyvah ülkedeki insanların hallerine bak adam çıktı darbe benim yüzümden oldu dedi 100 lerce insan benden dolayı öldür milyarlarca dolar zararı ben verdğm ülkeye 15 temmuzla dedi itiraf etti yalaka tayfasından ses yok dilsiz şeytan olmuş hepsi şimdi burda belgeyi soruyorlar halen sizin fetöcüler gibi az olan beyninizde yıkanmış

  • Hurdacı 28 Kasım 2017 15:51

    Ticaret yapmışlar para bu şirkete gitmiş karşılığında ülkem e ne getirmişler para gitti ise bir ürün bir mal gelmesi gerekmiyormu

  • HASAN TOSUN28 Kasım 2017 15:42

    BU BELGELERİ NE ZAMAN İNCELEDİNİZDE HEMEN CEVAP VERİYORSUNUZ,BİR İNCELEYELİM SONRA CEVAP VERİRİZ DEMİYORSUNUZ,

  • boş iftiralar.28 Kasım 2017 15:25

    yurt dışında ticareti olan siyasi yokmu. chp li de var. mhp li de. akp li de. adam o parayı yolsuzlukla mı elde etmiş, belgen varsa koy. yoksa adamın parasını adam başka yere transfer ettiyse bu suç değil iftiradır.

  • Erdem bayır28 Kasım 2017 15:25

    Kılıçdaroğlu sen ülkeyi seviyorum demişsin güldürme madem ülkeyi çok seviyordun darbe gecesi sevdiğinden mi kaçtın bırak hikaye anlatmayı işine bak

  • Tam soytarı28 Kasım 2017 21:51

    Hahhaha erdem ne güldüm oda bişey mi recep bey eniştesinden öğrenip darbeyi sonrada benim yüzümden oldu dedi haahha yav erdem başın kumda kıçın açıkta be hahahahah

  • Erdoğan Akkuş28 Kasım 2017 15:22

    Sayın Chp üyeleri Recep Tayyip Erdoğanın adına düzenlenmiş belgeler nerede? Biz o belgeleri görecek ve inanacak Ak Partiyi bırakacaktık. Hani nerede o belgeler? Şimdi benim kardeşim babam dolandırıcı çıksa beni ve geçmiş bütün temiz yaşantımı hiç mi edecek. Sizin ben acınası ezik zihninizi seveyim.

  • Namık Kemal28 Kasım 2017 15:08

    A.İftiradır B.Fetö Tezgahlamıştır C.Amerika Tezgahlamıştır D.Hepsi

  • AAA28 Kasım 2017 14:47

    belgeleri görmeden, incelemeden... sahte demek hiç inandırıcı olmuyor. kılıçdaroğlu daha açıklama yapmadan AKP lılar belgeler sahte dedi. çok tuhap.

  • kemal saltık 28 Kasım 2017 14:39

    Sayın Akp üyeleri nasıl bir belge bekliyorsunuz. Siz her halde sadece helvaci kağıdını belge diye kabul ediyorsunuz