Ana SayfaŞirket HaberleriYatırımcıya bomba gibi mesajlar geldi---

Yatırımcıya bomba gibi mesajlar geldi

5 / 10
Yatırımcıya bomba gibi mesajlar geldi
30 Mayıs 2013 - 06:44 www.borsagundem.com

İYİ BİR EVLİLİK YAPMAK LAZIM, O YÜZDEN BİRAZ İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
-Akdeniz Güvenlik, yılın ilk günlerinde yabancı stratejik ortaklık konusunda yönetime yetki vermişti, bu görüşmeler hangi aşamada? Ortaklık yerli mi, yabancı mı olacak? Ortaklık için kaç teklif aldınız? Özel bir kriter var mı? Sektörde olmayan şirketlerle ortaklık yapmayı düşünüyor musunuz?
Necmettin Şimşek:
Bu her an masamızda. Elbette bizim şirketimize bizden daha iyi bilen firmalarla ve stratejik yönden katkısı bulunacak firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat bu evlilikler çok kolay değil. İyi bir evlilik yapmak lazım, o yüzden biraz ince eleyip sık dokuyoruz. Uygun bir zemin yakaladığımızda evlilikler yapmayı da düşünüyoruz. Ancak ben afaki rakamlarla ben konuşmak istemiyorum. Çünkü bizim söylediğimiz sözleri dikkate alan yatırımcılarımız oluyor ve sonra da forumlarda arkamızdan rahmet okuyorlar. Biz şuna dikkat etmeye çalışıyoruz, net olmaya çalışıyoruz ve özelliklede hissedarlarımıza veya bize yeni hissedar olacaklara tavsiyemiz şirketimizin geleceğine baksınlar. Günlük tahtada işlem olmuş olmamış, aşağı inmiş, yukarı çıkmış, bunlarla biz hiç ilgilenmiyoruz, ilgilenmeyi de düşünmüyoruz. Biz işimize bakacağız, projelerin peşinde koşacağız, karlı projeler alıp sonra da paylaşacağız.
-Akdeniz Güvenlik’in halka açık oranı yüzde 12 seviyelerinde, bu oranı arttırmayı düşünüyor musunuz?
Necmettin Şimşek:
Evet, özellikle düşünüyoruz. Çünkü bizim tahtadaki işlem gören hisse adedimiz düşük bir miktar malum. Bunun bu şekilde olması da hızlı hareketlere sebep oluyor. Bu da bizim hoşumuza giden bir şey değil. Sanıyorum tahtanın derinleşmesi hem şirketimiz, hem hissedarlarımız açısından faydalı olacak diye düşünüyorum. Yani niyetimiz var.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)