VideolarGündemÖztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler

09 Kasım 2018, 12:17 İzlenme : 469borsagundem.com.tr

"Ezan Türkçe okunmalı" şeklindeki çıkışıyla tepki çeken ve parti disiplinine sevk edilen CHP'li Öztürk Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ09 Kasım 2018 21:39

    deaş eline düştüğün zaman kenan kenan ediyorsun.senden milletvekili olmaz dı ama.chp de ayaga dahi kalkamayan ve hiç bir becerisi olmayanları dahi milletvekili seçtirdiler.demekti chp iktidara gelse tüm imam hatih okullarını kapatacak ve yine ezanı Türkce okutacak ve tüm camileri de ahır yapacak.bunların içlerinde bitmeyen bir islam düşmanlığı alevi hala yanmaktadır.

  • Lütfü09 Kasım 2018 20:49

    Alternatif bir İslam olarak Türkçe olabilir ama dünya çapında birlik için ortak bir ezan olması gerekir. Tabi Kürtçe, Lazca ezan isteyenler de olacaktır. Esasen Alevi dergahlarında dualar Türkçe,yani yeni bir şey icat etmeye gerek yok, içinden ne geliyor ise ona uygun bir ibadethane var, Hiç birini benimsemiyorsan evde kendi kendine bir ibadet uydur. Yoga yapanlara bu kadar bulaşmıyorlar oy potansiyeli ve etkileme imkanı sınırlı.

  • seçmen09 Kasım 2018 13:52

    sn. Öztürk e katılıyorum, ezan ın anadilimizde okunması kimi neden rahatsız ediyor? ayrıca kuran ve diğer bütün duaların da türkçe okunması daha aklıcı olur, enazından dinleyen okuyanın ne demek istediğini anlamıiş olur ve merdiven altı sözde kuran kursu adı altında yobazlığın ve gericiliğin körüklenmesinin de önüne geçilmiş olur.