E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy: İşgalciler topraklarımızı terk edene kadar karşılık vereceğiz---

Zelenskiy: İşgalciler topraklarımızı terk edene kadar karşılık vereceğiz

Zelenskiy: İşgalciler topraklarımızı terk edene kadar karşılık vereceğiz
02 Mayıs 2022 - 15:40 borsagundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, günlük ulusa sesleniş konuşmasında savaşın gidişatıyla ilgili net mesajlar verdi.

Zelenskiy, günlük ulusa sesleniş konuşmasında Rus birliklerinin saldırılarına değindi.

Zelenskiy, “Rus birliklerinin saldırılarına devam ettiğini, tarım işletmelerinin depolarını hedef aldıklarını belirterek, Tahıl deposu yok edildi. Gübre içeren depo da bombalandı. Harkiv, Donbas gibi bölgelerdeki yerleşim yerlerini bombalamaya devam ettiler. Dnipropetrovsk bölgesindeki şehirlerimize ve topluluklarımıza saldırmak için ülkenin güneyinde birlikleri topluyorlar” diye konuştu.

Zelenskiy, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri’nin Rusya’nın tüm saldırılarına yanıt verdiğini belirterek, "İşgalciler topraklarımızı terk edene kadar karşılık vermeye devam edecekler" dedi.

ABD Kongre delegasyonu ile Kiev’i ziyaret eden ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ile Ukrayna’ya yardımda kilit konuları görüştüğünü ve görüşmenin 4 saat sürdüğünü söyleyen Zelenskiy, “Bir zamanlar Avrupa’da özgürlüğün korunmasına yardımcı olan ve bunu ikinci kez kesinlikle yapabilecek olan tarihi Ödünç Verme-Kiralama (Lend-Lease) programının yeniden canlandırılması için teşekkür ettim” dedi.

Bahçeli'den Zelenskiy'e: Türk milletine güvense iyi olur

 

Zelenskiy duyurdu: Sivillerin tahliyesi başladı!

 

Ruslar Ukrayna’nın tahıllarını çalıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)