E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'dan 'Hulusi Akar' açıklaması---

Yunanistan'dan 'Hulusi Akar' açıklaması

Yunanistan'dan 'Hulusi Akar' açıklaması
21 Ekim 2022 - 21:29 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Yunan mevkidaşının gerçekleştirdikleri görüşmeyi "olumlu" olarak nitelendirdi

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Bakan Akar ve Panayotopulos'un NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde gerçekleştirdikleri görüşmeyi olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi. "Belli koşullar altında iletişim sürebilir" dedi.

Brüksel'deki AB Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, "Bir kez daha söyleyeceğim, halklarımız birbirlerine karşı düşmanca hisler beslemiyor. Bunun, korumamız gereken bir emanet olduğunu düşünüyorum. Birkaç gün önce Selanik-İzmir arasında ticari bir (gemi) seferi başladı ve umarım başarılı olur. Zira, bu şekilde iki halk arasındaki iletişim ve karşılıklı ticaret gelişebilir." diye konuştu.

Miçotakis, Akar ve Panayotopulos'un görüşmesine ilişkin ise "İki Savunma Bakanı arasında görüşme olmasını olumlu değerlendiriyorum ve (belli) koşullar altında bu iletişim devam edebilir" dedi.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un, 27 Ekim'de Atina'yı ziyaret edeceğini kaydeden Miçotakis, bu ziyarette ikili ilişkilerin yanı sıra Avrupa'nın karşı karşıya olduğu sorunların ele alınacağını ifade etti.

Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Austin ile görüştü

 

Bakan Akar: Yunanistan'la sorunların diyalogla çözüleceğine inanıyoruz

 

Yunan mevkidaşından Akar'a taziye mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)21 Ekim 2022 22:56

    Dün gece biraz bişeler bakıyordum...yunanistan -Türkiye vb.Arkadaşlarla atıştık online da, Ajda Pekkan'a geldi muhabbet yunan albümü vb., akustik şarkıları vb... Bir şey fark ettim AJDA PEKKAN albümlerini... ? Yunanca albümü varmış cidden, şaka sanmıştım... :D,  Ben şok , derken araştırdım Japonca, sensiz yıllarca şarkısı ilk kez fark ettim... Sıkı durun 1977 İran da konserini gördüm, İran Devrimi 1979 da oluyor,Oralara  konsere davet edilmiş... Bir Şok daha :D  Tamam artık Süper starsın Ajda Pekkan ama,  Almanca albümünü hiç bilmiyordum... Fransızca zaten var dinlemiştim akustik...... :D ya nasıl bir starsın Ajda ? Yunanistan derken, Ajda Pekkan akustik dinledim durdum :D olsun arada, ruh gıdası işte. Yunanistan 10 milyon Tırt, Türkler 200 milyon ... 

  • baran22 Ekim 2022 12:48

    Zaten çatlaktır kendisi!  Kendi haline bırakınız.   Nasıl bir ilgi kurdu ise o kurtlanmış beyninde kendisi de bilemiyor?  

  • Agah var22 Ekim 2022 00:17

    Allah akıl fikir versin