E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan'dan düzensiz göçmenlere yine işkence---

Yunanistan'dan düzensiz göçmenlere yine işkence

Yunanistan'dan düzensiz göçmenlere yine işkence
12 Aralık 2020 - 21:11 borsagundem.com

Yunanistan'ın göçmenlere yönelik insanlık dışı müdahalelerine bir yenisi daha eklendi. Didim açıklarında kurtarılan göçmenler Yunanistan unsurlarınca darp edildiklerini ve ölüme terk edildikleri belirtildi

Yunanistan unsurlarınca, Aydın’ın Didim ilçesi ve Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Türk karasularına sürüklenmeye bırakılarak ölüme terk edilen göçmenleri, Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtarırken, göçmenlerin darp edilerek işkenceye maruz kaldığı belirlendi.

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; geçen 6 Aralık’ta akşam saatlerinde Aydın’ın Didim ilçesi Tekağaç Burnu açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına sürüklenmeye bırakılan yarı batık haldeki can salının içinde bir grup düzensiz göçmen bulunduğu bilgisinin alındı.

Bunun üzerine bölgeye yakın balıkçı teknesi ile koordine kurularak arama kurtarma çalışması başlatıldı. Türk Sahil Güvenlik ekipleri, bölgeye ulaşarak batmak üzere olan salda bulunan kadın ve çocuklardan oluşan 17 kişilik düzensiz göçmeni kurtardı. Göçmenler, Sahil Güvenlik botu ile Didim Limanı'na çıkarıldı.

Göçmenlerin, Bulamaç Adası'nda 2 gün boyunca mahsur kaldıkları, Yunanistan unsurlarınca ada üzerinde yakalanarak kadın ve çocuklar ayrı, erkekler ayrı olmak üzere iki grup halinde Yunan Sahil Güvenlik gemisine bindirildikleri öğrenildi. Ayrıca, erkeklerin darp edilerek gemide tutulduğu, kadın ve çocukların ise can salı içinde Türk karasularına sürüklenmeye terk edildiği öğrenildi.

Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

 

Soros’un planını Merkel bozdu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa12 Aralık 2020 23:25

    alın bizden tarafa nasılsa burada yiyecek çok yetim hakkı var . lanet olsun sizin kurduğunuz düzen ve alttadaki ahmet otuzbir denen gibilere....

  • ZEYREK ZEMHERİ13 Aralık 2020 14:46

    Umarıl yüce ALLAH ımdan sen ve sülalerin ile senin gibi düşünenler ekmeke muhtaç olursunuz başınıza bin müsübetler gelsin hemi.

  • Nedim13 Aralık 2020 13:33

    O okuduğun lanet seni bulacak aşağılık it!  Ne yapacaklardı?? Senin malından  ne eksildi ?

  • AHMET ÖZBİR12 Aralık 2020 22:15

    BATI medeniyeti ne de olsa, boşuna dememişler "İĞRENÇ BATI MEDENİYETİ." Yaşasın bizim medeniyetimiz, İslâm medeniyeti. Mazlumların yanında, ZALİMLERİN KARŞISINDA. Örnek mi işte Türkiye, işte Şanlı Lider Recep Tayyip Erdoğan. Mültecileri zalimlerden kurtaran adam TAYYİP BAŞKAN. Düâlarımız daima O'na ve O'nun dâvâ arkadaşlarına.