E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan katliama mı hazırlanıyor---

Yunanistan katliama mı hazırlanıyor

Yunanistan katliama mı hazırlanıyor
02 Mart 2020 - 16:34 borsagundem.com

Yunanistan, Türkiye sınırında tatbikat yapma kararı aldı. Türk-Yunan sınırı yakınlarındaki Evros bölgesinde ve Ege Denizi’nde yapılacak askeri tatbikatta gerçek mermilerin kullanılacağı açıklandı.

Merkezi İskeçe’de bulunan 4. Kolordu Komutanlığı ve Adalar Yüksek Askeri İç Yönetiminden (ASDEN) yapılan açıklamalarda, bugün Evros bölgesinde 24 saat süreyle Türk-Yunan sınırı boyunca ve Semadirek Adası’ndan Meis Adası'na kadar olan Doğu Ege bölgelerinde askeri tatbikat yapılacağı bildirildi.

Tatbikatlarda gerçek mermilerin kullanılacağı, hafif ve ağır silahlarla atış yapılacağı vurgulanan açıklamalarda, vatandaşlara belirtilen bölgelerde dolaşmamaları çağrısında bulunuldu.

Yunan basınındaki haberlerde, tatbikat kararının dün Başbakan Kiryakos Miçotakis başkanlığında gerçekleştirilen Savunma ve Dış İlişkiler Konseyinde (KYSEA) alındığı, Yunanistan’ın sınırlarında güvenlik önlemlerini artırdığının bir göstergesi olduğu ifade edildi.

Yunan polisi ve askerleri düzensiz göçmenlere müdahale ediyor

Yunanistan'dan tampon bölgedeki sığınmacılara sert müdahale

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim03 Mart 2020 07:55

    Bu mülteci kardeşlerimize silah verelim bu yunan köpekleri paçalarına kadar bırakır.  Bence  bu mülteciler  buradaki fitne ve  nefret kusan köpeklerden  daha çok bu ülkede yaşamayı hak ediyor.  Kahpe bizans  ve pe ke ke meyyyalli  bu itleri zaten temizliyoruz!  Tabi yanında feto  fino köpekleri de dahil!   Bunları  bir maden sahasında ya da taş ocağında çalıştırıp devlete faydalı olması sağlanmalı!   

  • Cego 02 Mart 2020 22:04

    Adamlar sınırlarını koruyor. Doğrusu bu

  • ----------- ??????????-------------02 Mart 2020 17:49

    ülkemizde satılmış batılılar ve örümcek zihniyetler görün batının halini.

  • mimi02 Mart 2020 17:47

    Devlet dediğin böyle olur vatanını korur gelen geçen hanına döndürmez önce benim vatandaşım der

  • ... 02 Mart 2020 19:55

    Devlet dediğin kim olursa olsun masum insanlara kötü muamele yapmaz. Kendini o insanların yerine koy bakalım, bu zihniyet tarafından vatanından olursan ne yaparsın. Bu kadar insanlığı kaybetmeyelim

  • Mete02 Mart 2020 18:06

    Senin ben 7  sülaleni   ....!   de  o pis palikarya devletini de !  Rum kırması  o ç.

  • Ege02 Mart 2020 17:22

    İlginç bir haber başlığı !