E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan dövdü, paralarını alıp geri itti---

Yunanistan dövdü, paralarını alıp geri itti

Yunanistan dövdü, paralarını alıp geri itti
21 Mayıs 2021 - 14:55 borsagundem.com

Yunanistan'ın dövüp paralarını alıp geri ittiği iddia edilen 35 düzensiz göçmeni Türk askerleri kurtardı.

Milli Savunma Bakanlığı Yunanistan'ın düzensiz göçmenlere zulmünü bir kez daha ortaya koyan görüntüler paylaştı. 

Yunanistan tarafından dövülen, ayakkabı, para ve kimlikleri alınarak aç ve susuz rehin tutuldukları iddia edilen 35 düzensiz göçmen Meriç Nehri'ne bırakıldı. 

Edirne hududundaki askerler düzensiz göçmenlerin yardımına yetişti. 

Yunanistan tarafında yaşadıklarını anlatan bir göçmen 3 gün nezarathanede aç susuz tutulduklarını söyledi. 

Yunanistan askerlerinin kendilerini 8'erli gruplar halinde geri gönderildiklerini anlattı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif21 Mayıs 2021 16:55

    KOMŞUMUZ yunanlılar bu olayda haklıdır.düşünün şimdi bir eviniz var ve bu eve dışarıdan davet edilmeksizin yasa dışı yollardan,bahçeden atlayarak,kapıyı zorlayarak,pencereden bacadan bir şekilde girmeye çalışıyorlar(göçmenler).yunanlı dostlarımız da haklı olarak istemediği bu misafirleri ben size gelmeyin demiyor muyum ne laftan anlamaz hayvanlarsınız diye dövüp ,kredi kartı ,para gibi daha birçok değerli eşyalarını alıp geldikleri yere gerisin geri gönderiyor.ne yapsalardı yani.türkiye gibi önce karınlarını sıcak çorba +yemek(kebap,döner)üstüne çay kahve ısmarlayarak bu göçün duracağını mı sanıyorlar.pataklayarak,paralarını ,saatlerini cep telefonlarını ,parmaklarındaki altın yüzüklerini ve dahi daha bir çok değerli eşyalarını alıyorlar adamlar bir türlü bitmiyor.ne yapsalardı yani.türkiye gibi yapsınlar da başlarına bela mı alsalardı.

  • turan21 Mayıs 2021 15:41

    bunlardan kendilerine hayır gelmez vatan haininden hayır gelirmi biz Çanakkalede çocuk yaştaki atalarımızın kanıyla teslim olmamışız düşmana bunlar mağdur çocuk yapıyor nargile içiyor her türlü keyfi sürüyor yazıklar olsun yunanistan başına ne geleceğini iyi bildiği için almıyor gelen geçen hanı olduk