E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYunan askerinden Türkiye'ye kin dolu marş---

Yunan askerinden Türkiye'ye kin dolu marş

Yunan askerinden Türkiye'ye kin dolu marş
09 Ağustos 2014 - 06:07 borsagundem.com

Kosova devlet televizyonu KTV'nin yayınladığı görüntülerde Yunan askerleri, "Türklerin kanını içeceğiz" diyor


Kosova devlet televizyonu KTV 'bir grup Yunan askeri' olduğunu duyurduğu bir grubun, üzerlerinde asker üniforması ile söyledikleri nefret dolu marşı yayınladı. Marş büyük tepki çekti.
Televizyon, 50'ye yakın Yunan askerin "Dağlarda ekmek yerine Kosovalıların, Arnavutların ve Türklerin kanını içeceğiz" şeklinde marş okuduklarını vurguladı.
Haberde, Yunan Komando Birlikleri askerlerinin marşlarında "Ayasofya yeniden Yunanların olacak, Kıbrıs ve Makedonya Yunanlarındır" denildiği belirtildi.



Televizyon görüntülerin ne zaman çekildiğinin araştırıldığını belirtti. Görüntüler Kosova ve Arnavutluk'ta da büyük tepki çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dd10 Ağustos 2014 15:07

    çanakkalede yedi düvel üstümüze geldi yine yıkılmadık varsın bir avuç yunan iti kanınızı içeceğiz desin güler geçerim zavallılara

  • ALPTUĞ10 Ağustos 2014 11:21

    Başlarına yetecek var dümbüklerin.

  • avcı09 Ağustos 2014 19:23

    gençlerimize düşmanlarımızı anlatmamız lazım evrensel barış falan filan bunlar hikaye düşmanlarımızı düşman olarak bilmeleri lazım

  • hakiki türk09 Ağustos 2014 13:04

    bizim oralarda bir sözvardır ve buların hareketine yakışıyor. AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA SANIR DİYE gelsinlerde görsünler ............... anlaya anladı

  • :)09 Ağustos 2014 12:50

    boş ulke.. icraati yok lafı çok... gereksiz kaale alınmamalı