E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYSK'nın Büyükçekmece kararına CHP'den ilk tepki---

YSK'nın Büyükçekmece kararına CHP'den ilk tepki

YSK'nın Büyükçekmece kararına CHP'den ilk tepki
11 Nisan 2019 - 19:20 borsagundem.com

Öztrak, YSK'nın Büyükçekmece kararıyla ilgili, "YSK tarafından alınan bu karar, Kurul’un ağır baskı altında olduğunu bir kez daha göstermektedir" ifadelerini kullandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, YSK’nın Büyükçekmece kararını ertelemesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Öztrak, "YSK tarafından alınan bu karar, Kurul’un ağır baskı altında olduğunu bir kez daha göstermektedir" dedi.

Öztrak, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Yüksek Seçim Kurulu, iktidarın Büyükçekmece'yle ilgili itiraz başvurusunun görüşmesini ertelemiştir. YSK tarafından alınan bu karar, Kurul'un ağır baskı altında olduğunu bir kez daha göstermektedir. İktidar, sandıkta kaybettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini masada çalabilmek için bir kumpas planını uygulamaktadır. Bu erteleme kararı, söz konusu kumpas dosyasının tamamlaması için iktidara zaman kazandırmayı amaçlamaktadır.
Alınan bu erteleme kararıyla, ülkemiz demokrasisine ve hukuk devletine verilen hasar giderek büyümektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin11 Nisan 2019 23:20

    Yeni bie seçim kararı alınması halinde dolar kurunun nereye kadar yükseleceğini kimse bilemez. Akp kendi bindiği dalı keser. Ekonomiye faturası çok ağır olur