E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı---

Yoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı

Yoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı
31 Ağustos 2023 - 10:05 borsagundem.com

Deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı'nın tedavisine devam edilirken Sabancı'nın uyandırıldığı ve kazadan sonra ilk kez ailesiyle görüştüğü bildirildi.

Yunanistan'ın Leros Adası'ndaki tatilleri sırasında geçirdikleri zodyak kazasında ağır yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'da tedavisine devam ediliyor.

Patronların Dünyası'nın haberine göre, kazanın ardından getirildiği hastanede entübe edilen ve bir dizi operasyon geçirdikten sonra uyutulan Ali Sabancı uyandırıldı.

Entübe edilen ve kazadan altı gün sonra bilinci yerine gelen Ali Sabancı’yı çocukları Şevket Emrecan Sabancı ile Kaan Ali Sabancı ve annesi Hayırlı Zerrin Sabancı ziyaret etti. Ailesiyle bir süre görüşen Ali Sabancı’nın önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü yoğun bakımdan çıkacağı iddia edildi.

Kaza nasıl olmuştu?

Sabancı çifti Muğla Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden zodyak botla kıyıdaki restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift ilk önce, Leros Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Sabancı, İstanbul'da bir özel hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki Vuslat Doğan Sabancı da gün ortasında eşinin tedavi gördüğü hastaneye nakledildi.

Aydın Doğan Vakfı, Sabancı çiftinin sağlık durumunu açıkladı

 

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın yakınları hastaneye koştu

 

Sabancı çiftinin geçirdiği kazanın detayları: Doktorların 5 saatlik çabası

 

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan tekne kazası yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZİYA GÜLMEZ31 Ağustos 2023 10:25

    Geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşur işinin başına geçer çünkü elimde yüklü miktarda pegasus hisse senetleri var.zarar etmek istemiyorum.

  • VERİ03 Eylül 2023 17:46

    ÖNEMLİ OLAN PARA DİYORSUN...