E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYine bombayı patlattı---

Yine bombayı patlattı

Yine bombayı patlattı
04 Kasım 2013 - 11:28 borsagundem.com

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanmasını değerlendirirken ilginç ifadeler kullandı

Ahmet Çakar, Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Mehmet Ali Aydınlar başarılı bir iş adamı, iyi bir insan ama özellikle 3 Temmuz sürecinden beri Fenerbahçeliler'in antipatisini kazanmış bir insanın Aziz Yıldırım'ın karşısına çıkıp da kazanması mümkün değil ya da daha ağırını söyliyeyim mi size? Bugün Aziz Yıldırım'ın karşısına Mustafa Kemal Atatürk çıksa kazanamazdı. Bunu niye söylüyorum? Seçim bitti her şey çok güzel. Garip bir şekilde Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye... Türkiye'deki bütün seçimlerde, siyasi seçimler hariç, Kanaryaseverler Derneği, Spor kulüpleri, muhtarlar odası, taksiciler cemiyeti seçimi gibi siyaset dışındaki bir seçimden sonra binlerce kişi 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırıyorsa bundan bir şeyin sinyalini almamız lazım. Bu Aziz Yıldırım'ın başarısıdır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muslera04 Kasım 2013 11:39

    bu şahıs garip biçimde azizin tarafına döndü işte futbolumuzun içindeki insan manzaraları, al birini vur ötekine