E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan soruları önceden talep ettiği iddiasına yalanlama---

Yıldırım'dan soruları önceden talep ettiği iddiasına yalanlama

Yıldırım'dan soruları önceden talep ettiği iddiasına yalanlama
11 Haziran 2019 - 21:30 borsagundem.com

Binali Yıldırım'dan, Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayında ifade ettiği "Ortak yayında soruların görüşülmesini talep etti" iddiasına yalanlama

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 16 Haziran'daki ortak yayın için soruların görüşülmesi talep edildiğine yönelik ifadelerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

31 Mart seçimlerinin ardından YSK'nın seçim tekrarı kararı ile mazbatası elinden alınan millet ittifakının ortak adayı Ekrem İmamoğlu, NTV, Star TV ortak yayınında soruları yanıtladı.

İmamoğlu, programda ortak yayınla ilgili, "Bir gazeteci bir adaya hangi soruları özgürce sorabiliyorsa, aynı duyguları bir başka adaya da hissettirerek sorularını hazırlayabilmeli diye düşünüyorum. Benim bakışım bu. Bu konuda çok netim ama Sayın Yıldırım soruların görüşülmesini talep etmiş. Danışmanıma bu ifadelerimi söyledim. Biz müdahale eden değil sadece gözetleyen konumda olalım" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'nun konuk olduğu programın moderatörü Simge Fıstıkoğlu, AKP'nin gönderdiği bilgi notunda, Binali Yıldırım'ın böyle bir talebinin olmadığını aktardı. 

İmamoğlu: Yıldırım soruların önceden görüşülmesini talep etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.