E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYerin 300 metre altında yılbaşı---

Yerin 300 metre altında yılbaşı

Yerin 300 metre altında yılbaşı
02 Ocak 2015 - 05:07 borsagundem.com

Bakan Yıldız, yeni yıla TTK Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında 300 metre derinlikte işçilerle kutladı

Enerji Bakanı Taner Yıldız ve maden işçileri, 2015’i yerin 300 metre altında, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) ait maden ocağında karşıladı.

Yıldız, Bartın’ın Amasra İlçesi’nde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında yerin 300 metre altına inerek maden işçilerinin yeni yılını kutladı.  Maden ocağında mekanize sistemle yapılan kömür üretimini yerinde görüp bilgi alan Yıldız, daha sonra madencilerle yemek yiyerek yeni yıllarını kutladı. Yaklaşık iki saat sonra ocaktan çıkan Yıldız, bütün madencilere kazasız belasız bir yıl dileğinde bulundu. 2014’ün madencilik açısından mahcubiyet duydukları bir yıl olduğunu dile getiren Yıldız, Soma ve Ermenek’teki maden kazalarında hayatını kaybeden madencileri bir kez daha rahmetle andı. Yıldız, her şeye rağmen yerli kömürden vazgeçmeyen ve  ithalatı azaltan politikaları öne çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)