E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYenikapı'da taksiciler kısa mesafeye yolcu almıyor---

Yenikapı'da taksiciler kısa mesafeye yolcu almıyor

Yenikapı'da taksiciler kısa mesafeye yolcu almıyor
25 Temmuz 2017 - 14:46 borsagundem.com

Taksi şoförlerinin yakın mesafeye yolcu almaması nedeniyle Yenikapı İDO iskelesinde sürekli tartışma çıkıyor

Yenikapı’daki İstanbul Deniz Otobüsleri terminalinin önünde her gün taksiciler ve yolcular arasında tartışma çıkıyor.

CNN Türk’ten Fulya Öztürk’ün haberine göre taksiciler yakın mesafe yolcularını almıyorlar. Uzak noktalara gidecek yolcular da kendi aralarında anlaşıyor ve taksiler dolmuş gibi kullanılıyor.

Taksiciler “sayımız az yetişemiyoruz” derken yolcular da taksi bulamadıklarını söyleyerek isyan ediyor. Tansiyonun sürekli yüksek olduğu İDO terminali önünde bazı yolcuların kısa mesafe yolcuları almayan taksicileri videoya çekerek sosyal medyada yayınladığı görülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fahiş26 Temmuz 2017 03:27

    Kısa mesafeye 3 4 lira yazıyor diye diye Devket devlet dediler. Taksimetreye ayar yapılalı ne kadar oldu millet unutmuş bakık hafızalılar. Kısa mesafe 8.75 tl ve buna rağmen gitmiyor sa. Artık idam isteriz.

  • Kepaze26 Temmuz 2017 03:24

    Taksi plskası rant olmaktan çıkmalı. Taksiler şehrin ulaşım aracıdır. Sadece şoför taksici olmalı ve kazanmalı. Plaka sahipliği diye bir şey olmamalı. Üç veya dört şoför bir taksiye baknalı sigırta herşey yeter kazanırlar da. Türkiye de bir çok iş gibi bu işinde mantığı kaymış

  • açgözlüler25 Temmuz 2017 15:40

    Uber e kaydolmayı taksi plakası olmadan sağlayın, hizmetin kalitesini görün. O zaman bu taksiciler böyle yapabilecekmi bakalım.