E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYemen'in düzelmesi için milyarlarca dolar lazım---

Yemen'in düzelmesi için milyarlarca dolar lazım

Yemen'in düzelmesi için milyarlarca dolar lazım
04 Aralık 2018 - 13:16 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler, Yemen'deki iç savaşının etkilerinin kaldırılması için büyük paranın lazım olduğuna dikkat çekti

Birleşmiş Milletler, Yemen hükümetinin 2019 bütçesini finanse etmek ve para biriminin bir kez daha çökmesini önlemek için 4 milyar dolarlık dış yardıma ek olarak daha milyarlarca dolar desteğe ihtiyaç duyduğunu açıkladı.
BM yardımlarının başkanı Mark Lowcock bugün yaptığı açıklamada, Yemen'in ödemeler dengesindeki açık ile maaş ve emekli maaşlarının ödenmesi sorununu Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve ABD yetkilileriyle hafta sonunda Riyad'da yapılan görüşmelerde ele aldıklarını söyledi.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Lowcock, "Yemenlilerin temel hükümet faaliyetlerini yerine getirebilmeleri için milyarlarca dolara ihtiyaç olacak" dedi. "Eğer bütçeleri için dış finansman bulamazlarsa, riyalin çöktüğünde gördüğümüz sorunlar yeniden ortaya çıkacak."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 04 Aralık 2018 16:29

    Suudi kurbanları gönderip açlıktan ölmeyi önlemedi. Onun işlediği bu suça bizimkiler suudiye para kazandırarak ortak oldular