E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, Yehova'nın Şahitleri'ni yasakladı---

Rusya, Yehova'nın Şahitleri'ni yasakladı

Rusya, Yehova'nın Şahitleri'ni yasakladı
20 Nisan 2017 - 21:22 borsagundem.com

Rusya Yüksek Mahkemesi, Yehova'nın Şahitleri'nin "aşırılıkçı organizasyon" olduğuna karar vererek, ülke genelindeki faaliyetlerini yasakladı

Rusya Adalet Bakanlığının Yehova'nın Şahitleri'nin yasaklanması için yaptığı başvuruyu değerlendiren Yüksek Mahkeme, "aşırılıkçı organizasyon" olarak kabul ettiği grubun tasfiye edilmesi ve ülke genelinde yasaklanmasına hükmetti. 

Kararda, Rusya'da Yehova'nın Şahitleri'ne bağlı 395 topluluğun faaliyetlerine derhal son verilmesi ve mal varlıklarına el konulması istenildi.

Yehova'nın Şahitleri'nin sözcüsü, karara itiraz edeceklerini ve konuyu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) taşıyacaklarını belirtti. Karara 30 gün itiraz süresi bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan20 Nisan 2017 22:21

    bir yehovamız eksikti.

  • dikkatt20 Nisan 2017 21:38

    bu rusya işi biliyor. dünyada fetö'nün okul açamadığı tek ülke değilmiydi. bizde yasaklayalım. fetö belası bitince yehova'lar çıkmasın başımıza. mecidiyeköyde simitte tek başıma oturuyordum, önce yer yok diye masama oturdu ondan sonra güler yüz tatlı dil ile insanı kandırmaya çalışıyor. çok tehlikeliler çokkkk