E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcı sayısı rekor tazeledi---

Yatırımcı sayısı rekor tazeledi

Yatırımcı sayısı rekor tazeledi
18 Eylül 2023 - 07:50 borsagundem.com

Pay senedi bakiyeli yatırımcı sayısı 15 Eylül itibarıyla 7 milyon 318 bin 588'e ulaşarak rekor tazeledi.

Merkezi Kayıt Kuruluşu(MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı artışını geçen hafta da sürdürdü ve 7 milyon sınırı aşarak yeni zirvesine geldi.

MKK'nın açıkladığı yatırımcı ve hesap sayılarına göre, 15 Eylül ile sona eren haftada pay senedi yatırımcı sayısı 338 bin 491 kişi arttı. Böylece pay senedi yatırımcı sayısı 6 milyon 980 bin 97den 7 milyon 318 bin 588'e çıktı.

Aynı hafta pay senedi değeri ise 10,17 trilyon TL'den 10,12 trilyon TL'ye geriledi.

Yarın 3 şirket nakit temettü verecek

 

Yarın 10 hisse, üzerinde tedbir olmadan işlem görecek

 

Yılbaşından bu yana en çok kaybettiren ve kazandıran hisseler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANS DÜNYASI18 Eylül 2023 11:03

    Yatırımcı sayısı rekor kırdı ise ve halka arzlar mantar gibi halka arz oluyor ise çöküş yakındır.kimse sendisini kandırmasın.hisse senetleri 150 kata kadar şişirttiler tüm hisse senetlerinde bir grup bir süpekülatör var dikkatli olun.

  • kaportacı salim usta sanayiden18 Eylül 2023 08:13

    spk yeni ekonomi kuruluna yardımcı olmak istiyorsa .gsdh , turcas , poli,san  , sarkuysan , aselsan  , emlak gyo , global , işfinans , gibi şirketlere kayyum atayıp kontrol altına almlaı.burdaki azınşlık paylı patronlar bi yolunu bulmuş şirketi yönetiyolar. dikaatttttt .özellikle gsdh , iş finans büyük fırıldaklar dönüyo .yeni yatırımcı kardeşlerimiz dikkattttttt .spk dikaaatttt 

  • borsacı18 Eylül 2023 08:02

    piyasa dolandırıcısı patronlarımız soygunda menşurlar temmeni ederimki küçük yatırımcıyı borsaya girdigini tövbe ettirmezler malesef borsada dürüst patron az örnegin ihlaslar borsa kuruldugu tarihten bu yana temmettü vermez küçük yatırımcıyı gelir kaynagı görüp soymakakatan başka icraatı olmaz her ne hikmetse her yıl bedell sermaya artışına onay verilir yani yetkililerle ortak bir soygun şirketi gibiler.