E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinYaşlılar grup seks yaparken öldü---

Yaşlılar grup seks yaparken öldü

Yaşlılar grup seks yaparken öldü
07 Haziran 2014 - 12:00 borsagundem.com

Jose Deflandre, 24 Mayıs'ta, Belçika'nın Charleroi şehrinde "yaşlıların" katıldığı yılın en büyük grup seks partisini düzenlemeye karar verdi

200 kişinin katıldığı, Belçika'nın ve Avrupa'nın bu en büyük yaşlılar grup seks partisinde her şey yolunda gidiyordu. Ancak partinin final bölümüne gelindiğinde, iki kişi göğüs kısmında ağrılar olduğu gerekçesiyle, partide hazır bulunan iki doktorun yanına geldi. Doktorlar, kalp krizi geçirdikleri tahmin edilen bu kişilere müdahale ederken, üçüncü bir kişi daha göğsündeki ağrılardan dolayı doktorların yanına geldi. Aynı anda fenalaşan, nefes almakta güçlük çeken ve şiddetli göğüs ağrılarından şikayet edenlere müdahale edemeyen doktorlar, çareyi ambulans çağırmakta buldular.
   
Asansörsüz bir binanın 4. katında düzenlenen grup seks partisinde, kriz geçirenlere doğru şekilde müdahale edilemedi. Hastaneye zamanında yetiştirilemeyen yaşlılardan üçü yaşamını yitirdi. Daha sonra, sekiz kişinin daha kalp krizi geçirdiği için hastahaneye kaldırıldığı ve bunlardan dördünün daha yaşamını yitirdiği açıklandı.
  
Böylece, Belçika'nın ve Avrupa'nın en büyük yaşlılardan oluşan grup seks partisi bir drama dönüşerek yedi kişinin ölümüyle sonuçlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mülayim Sert07 Haziran 2014 19:42

    Mutlu sonla bitmiş...

  • komando07 Haziran 2014 14:20

    cehenneme odun lazım! Allah tövbe edenleri af eder. Rabbim hidayet nasip etsin. Ama bu odunları gördükçe daha çok onlar için dua edelim. İbret alalım. Bu konuyu "kesin bilgi, yayalım".

  • riyakar olmayın, hepsi ahlaksızlık07 Haziran 2014 13:28

    yapılan şey iğrenç, arkadaş toplu seks zina nasıl ki haramsa yolsuzluk, hırsızlık, torpil, rüşvet daha büyük günah...toplumumuz ne hikmetse böyle şeylere çok kızıyor haklı tabii ama diğer türlü ahlaksızlıklara niye bu kadar tepki vermiyorsunuz, din bir bütündür riyakarlık olmaz. bu da azgınlıktır, türkiyedeki hakkaniyetsizlikler de. adamlar uyarıcı ilaçlarla kalp krizi geçirmişler, Allah dünyada zulme her defasında anında müdahale etse yaşayan kimse kalmazdı... Allahın adına bilip bilmeden konuşmayın nereden biliyorsunuz cezasını şimdi verdiğini, belki ecel şimdi gelmiştir. Allahın yanından mı geliyorsunuz?

  • suleyman07 Haziran 2014 12:48

    Cehenneme transit tek biletle gitmisler allah sasartmasin ahir zamanalameti bunlar

  • yorumcu07 Haziran 2014 12:05

    köpekler gibi toplu seks yapanların cezalarını allah veriyor.