E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsız çıktı ---

Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsız çıktı

Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsız çıktı
11 Şubat 2023 - 08:56 borsagundem.com

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hatay'da Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Hatay'da Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddiaları yalanlayarak "Hatay'da Yarseli Barajı'nın patladığı yönündeki iddialar asılsızdır. Deprem bölgesindeki baraj ve göletlerimiz anlık olarak takip edilmektedir." ifadesini kullandı.

Benzer bir dezenformasyonun Atatürk Barajı ile ilgili de üretildiğini ve yerinde incelemeyle kamuoyunun bilgilendirildiğini anımsatan Kirişci, "Yarın da Hatay'daki barajlarımızı yerinde inceleyeceğim. Bu süreçte resmi kurumların bilgilendirmeleri dışındaki malumata itibar edilmemesi büyük önem taşımaktadır." değerlendirmesinde bulundu.


Yarseli Barajı

Depremden 122 saat sonra gelen mucize! 70 yaşındaki kadın kurtarıldı

Ağır bilanço: Depremde can kaybı 20 bini geçti

Enkazın altından umuda seslendi! Kız çocuğunu kurtarmak için zamanla yarış

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN11 Şubat 2023 11:37

    Bu haberleri çıkaran/çıkartanlar acilen bulunarak ve bu gibi haberleri en sert şekilde yargılanmaladır.20-30 sene ceze verilmelidir.Dün basından öğreniyoruz.milletvekili ümit özdağda aynı şekilde haberler vardı depremde sadece ak partiler kurtarılıyor diğer kişilere ölüyor diye.ALLAH hepinizi bildiği gibi yapsın.