E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYanal: Hazır değildik!---

Yanal: Hazır değildik!

Yanal: Hazır değildik!
28 Ağustos 2013 - 06:39 borsagundem.com

Ersun Yanal, deplasmanda 2-0 kaybettikleri maçın ardından henüz hazır olmadıklarını söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçının ardından takımının performansını değerlendirdi.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, "İkinci maça ilkine göre biraz daha derli topluyduk. Bu maçı birkaç hafta sonra oynasak daha farklı olurdu. Çok daha verimli oynamalıyız. Yavaş yavaş doğruya yaklaşıyoruz. Fenerbahçe taraftarlarının istediği oyunu yaratmak bizim görevimiz. Bu yolda çalışmaya devam edeceği." ifadelerini kullandı.
BASIN TOPLANTISI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0 yenildikleri Arsenal maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Teknik adam Yanal, ilk olarak şunları söyledi;
"Bu maçı birkaç hafta sonra oynasaydık çok daha farklı bir Fenerbahçe olacağını bugün hissettiğimi düşünüyorum. Zaman zaman oyunda iyi şeyler yaptık. İlk maçta aldığımız sonuç oldukça bizi zorladı. Bugün zaman zaman oynadığımız oyunun daha uzun süreli oynanması gerektiğinin altını çiziyorum. Fenerbahçe tabii ki bu değil."
Mazeret üretmediklerini ancak futbolcuların takıma katılım dönemlerine bakıldığında oldukça zorlandıklarını belirten Yanal, hem hazırlanmaya hem de yarışmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)