E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVural, milli takımı mı çalıştıracak?---

Vural, milli takımı mı çalıştıracak?

Vural, milli takımı mı çalıştıracak?
19 Eylül 2013 - 14:49 borsagundem.com

Azerbaycan Millî Futbol Takımı, sözleşmesi sona ermek üzere olan Berti Vogts ile yolları ayırıyor

Milli takımda boşalan teknik adam kadrosu için Yılmaz Vural gündemde. Vural, 22 Eylül günü takımın başına geçmek için İlham Aliyev ile görüşmeye gidecek. Türkiye'de bugüne kadar 23 takım çalıştıran tecrübeli teknik adamın Azerbaycan'dan gelen teklife sıcak baktığı ve teklifi kabul edeceği belirtiliyor. Alman teknik adam Berti Vogts'tan boşalan Azerbaycan Mili Takımı'nın teknik patronluğu için Vural'ın Aliyev ile anlaşması ve pazartesiden itibaren göreve başlaması bekleniyor.
VURAL'DAN İLK AÇIKLAMA
Hürriyet Dünyası'na konuşan Yılmaz Vural da Azerbaycan'a davet edildiğini doğruladı, ancak herhangi bir tekliften haberdar olmadığını söyledi.
Haydar Aliyev'in ölümünün 20'nci yıldönümü ve Ekim'de Azerbaycan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde Azerbaycan'a gideceğini belirten Vural, Azeri bir milletvekilinin davetiyle törenlere katılacağını ifade etti. Azeri milletvekilinin girişimiyle Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı ile de görüşeceğini belirten Vural, "Ne amaçla çağrıldığımı bilmiyorum. Böyle bir teklif için hazırlık olup olmadığından haberdar değilim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemalmızıkacı19 Eylül 2013 15:44

    Yılmaz hocada biraz azeri tipi de var zaten

  • TT19 Eylül 2013 15:17

    "Ne amaçla çağrıldığımı bilmiyorum. Böyle bir teklif için hazırlık olup olmadığından haberdar değilim" diyip binlirci Km yol gidecen haa Hocaaa ? Helal olsun valla :) İnanalım mı Samet ?