E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan'dan Fener taraftarına sitem---

Volkan'dan Fener taraftarına sitem

Volkan'dan Fener taraftarına sitem
03 Kasım 2014 - 00:43 borsagundem.com

​Fenerbahçeli Volkan Demirel, bazı maçlarda Ersun Yanal ve Alex De Souza lehine tezahürat yapan taraftarlarına sitem dolu mesajlar verdi

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş derbisinin ardından, başta kendi taraftarları olmak üzere futbol camiasına sert mesajlar verdi. Bazı maçlarda eski teknik direktörleri Ersun Yanal ve Alex De Souza lehine tezahürat yapmalarına göndermede bulunan Volkan, şunları söyledi:

"BU TAKIMA SAHİP ÇIKILSIN"

"Şampiyon olmak da önemli, ama ben kendi adıma konuşuyorum. Hiçbir menfaatim yok Fenerbahçe'den. Amacımız Fenerbahçe taraftarını sevindirmek. Bu takıma sahip çıkılsın. Yarın ben de gideceğim buradan, ancak burada olanları söylemeyeceğim. Her şey benimle mezara gider. Ben buradan, fazla detaya girmek istemiyorum.

"ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIM"

Anlatacak çok şey var da, zamanı gelince anlatacağım. Amacımız ailemizi, çocuğumuzu yanımıza alıp bir dışarı çıkıp yemek yemek. Arkadaşlarla bu hafta bir organizasyon yaptık, ailemizden fedakarlık ederek. Taraftarlarımız da, yirminci, otuzuncu dakikada farklı tezahüratlarla farklı şeylere çekmesin olayı. Biraz beklesinler. Ama menfaatimiz yok, kimse bunu unutmasın. Lider olmak tabii ki önemli, eleştirilmek de futbolda var. Yarın bir gün yine takım arkadaşlarım ıslıklanır, farklı yerlerin, isimlerin tezahüratları yapılır. Bu takıma güvensinler."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç03 Kasım 2014 01:05

    Fenerbahçeden menfaatin yok mu!!!?????? Dalga mı geçiyorsun. Yıllık kazandığın maç başı dahil 3 milyon Euronun üstündedir. Bırak bu edebiyatı. Hayrına mı oynuyorsun!!!?