E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan'a özel tebrik---

Volkan'a özel tebrik

Volkan'a özel tebrik
12 Kasım 2013 - 06:40 borsagundem.com

Adalesindeki yırtığı rağmen oyundan çıkmak istemeyen Volkan, derbi sonrası özverisinden dolayı kendisini Yanal tebrik etti

G.Saray derbisinde ilk yarıda yaşanan bir duran topta takım arkadaşı Kuyt’la çarpışıp sakatlanan Volkan Demirel’le, Ersun Yanal arasında yaşanan diyalog F.Bahçe’deki takım olma olgunu bir kez daha gözler önüne serdi. Talihsiz pozisyonda sağ bacak üst arka adalesinde 2. derece kısmi yırtık oluşan milli eldiven karşılaşmayı sakat sakat tamamlıyor.

Dev derbinin devre arasında takım doktoru Burak Kunduracıoğlu’na ağrılarından şikayet etse de “Böyle devam edemezsin” uyarılarına kulak asmayan deneyimli file bekçisi sağlık heyetine “Gittiği yere kadar devam edeceğim. Maçın bu anında takımı yalnız bırakmak ve değişiklik hakkımızı azaltmak istemiyorum” yanıtını verdi.

‘İĞNE YAPMIYORUM’
Kunduracıoğlu da “O zaman ağrılarının arttığını hissedebilmen için sana iğne yapmıyorum. Gözüm üzerinde olacak. ters bir durumda haber ver, seni değiştirelim” diyor. Volkan 2. yarının tamamında kaleyi koruduğu gibi, son dakikalarda da Melo’nun penaltısında enfes bir kurtarış yapıp, geceye damgasını vuruyor.

Maçın ardından çekilen MR’ı sonrası Kunduracioglu hemen Ersun hocayı ararken, “Hocam MR’da yırtık çıktı. Bu haliyle oynamak istemesi ve maçı tamamlaması çok büyük bir fedakârlık” şeklinde bilgilendirme yaparken, bu durum Ersun Hoca’yı çok duygulandırıyor.

Bu özveriye kayıtsız kalamayan Yanal, kaptanı arayıp “İşte biz bu yüzden çok iyi bir takımız” sözleriyle teşekkürlerini sunarken, Volkan derbiden 2 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve tıkalı damarına stent takılmasına rağmen takımının başında sahaya çıkan Yanal’ı “Hocam siz iki gün önce anjiyo olup maça çıktınız. Bizim yaptığımız nedir ki” sözleriyle onore etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)