E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan ve Emre'ye ağır tahrik---

Volkan ve Emre'ye ağır tahrik

Volkan ve Emre'ye ağır tahrik
18 Şubat 2014 - 10:38 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'den şok sözler geldi

F.Bahçe-Kasımpaşa maçının devre arasında Volkan Demirel'in Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a küfür ettiği ileri sürüldü.

 Sarı lacivertli kaleci, iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı: Devre arasında koridorda hakeme "Hocam Yalçın, Kuyt'a takıldı ve faul verdiniz. Tersi olsa yine verir miydiniz?" diye sordum. O sırada arkalardan "ha ha ha ha ha ha" sesleri duydum Sesin Oğuz Erkan'dan geldiğini öğrendim. Omuzundan tuttum ve "Kadın gibi gülme, adam ol" dedim. Geçen maçta benimle Emre'nin annesine küfrettiler. Bu maçta da tahrik etmeye çalıştılar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serkan ç18 Şubat 2014 12:41

    İlk önce Fenerbahçeliyim onu yazayım. Bunlar gibi insanlıktan nasibini almamış ''topçuların'' 2-3 milyon Euro kazanmasını içime sindiremiyorum. Sadece Volkan Emre değil bunlar gibi süper ligde oynayan en 100 sorunlu ''topçu'' vardır.Türk ''topçulara'' bakıyorum kalitesizlik, eğitimsizlik hat safhada. Ne saygı var ne örnek bir davranış. Taraftarların duygularına hitap ederek prim yapmaya çalışan kalitesizler sürüsü!! Süper ligde oynayan 300 yerli oyuncudan 5 tane çıkmaz avrupada oynayabilecek.O yüzden Burak gibiler tırsıyor avrupaya gitmeye. Rakiplerin hakkını gaspedince dışlanacaklarını biliyorlar.El üstünde tutulmayacaklar çünkü!! alves, melo gibi adamları getirebiliriz ancak ya da 33 yaşını geçmişleri yalvar yakar getirebiliriz!! Onlar da gelir senin insanına posta koyarlar!!Süper Lig= Kalitesizler ordusu ( Her anlamda)!!!!