E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan Demirel'den şampiyonluk itirafı...---

Volkan Demirel'den şampiyonluk itirafı...

Volkan Demirel'den şampiyonluk itirafı...
04 Eylül 2016 - 14:15 borsagundem.com

Volkan Demirel: Hollandalı teknik adam Dick Advocaat eğer geçen sezon bizim başımızda olsaydı Süper Lig'in şampiyonu Fenerbahçe olurdu

Süper Lig'e Başakşehir yenilgisiyle başlayan sonrasında evinde Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak ilk 2 haftada 5 puan kaybeden Fenerbahçe'de her şeye rağmen Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'a olan güven tam.

Hollandalı teknik adamın kendi yardımcıları dışında takım içinde kaptan Volkan Demirel, Robin Van Persie ve Mehmet Topal ile sürekli iletişim halinde olduğu, kendilerinden bilgi aldığı belirtiliyor. Bu süreçte kendisini yakından tanıma fırsatı bulan Volkan Demirel'in yakın çevresine "Bence Fenerbahçe'ye geç gelmiş bir teknik direktör. Keşke daha önce gelseydi. Eğer geçen sezon bizim başımızda olsaydı Süper Lig'in şampiyonu Fenerbahçe olurdu" dediği belirtildi.

Dick Advocaat'ın futbolu ve futbolcu psikolojisini çok iyi bildiğini, bunun yanında takıntısı ve kompleksi olmayan bir teknik adam olduğunun altını çizen Volkan Demirel, "Takım için en iyi yöntem ve sistemi bulmak için yoğun mesai harcıyor ve çok çalışıyor. Bu saygı duyulması gereken bir şey" ifadelerini kullandı. Volkan, "En kısa sürede toparlanıp lige damgamızı vuracağız. Kimse şüphe etmesin" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)