E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVicdansız Yunanlar göçmenlere işkence yapıyor---

Vicdansız Yunanlar göçmenlere işkence yapıyor

Vicdansız Yunanlar göçmenlere işkence yapıyor
03 Mart 2020 - 12:02 borsagundem.com

Edirne'den Yunanistan'a geçen bir grup göçmen, Yunanistan polisi tarafından paraları ve değerli eşyaları ile kıyafetleri alındıktan sonra dövülüp, Türkiye'ye geri gönderildi.

Göçmenlerin, Edirne'den Yunanistan'a geçme mücadelesi devam ederken, Meriç Nehri üzerinden geçiş yaptıktan sonra Yunan polisi tarafından yakalananlar, Türkiye'ye geri gönderiliyor. Yunanistan tarafına geçen Afgan grup, Yunan polisince soyulup, dövüldükten sonra Türkiye'ye geri gönderildiklerini söyledi. Yunan polisinin üzerlerindeki paralar ile değerli eşyaları alıp, kıyafetlerini çıkardıktan sonra kendilerini dövüp, zorla bindirdikleri bot ile Türkiye tarafına ittiğini anlatan Muhammed Elhadar, "Ben, ailem ve arkadaşlarımla birlikte dün karşıya geçmeyi başardım. Yunan polisi bizi yakaladı. Bizi alıp bir yere götürdüler. Bu sabah, erken saatlerde Meriç Nehri kıyısına getirip üzerimizdeki para, telefon ve değerli eşyalarımızı aldılar. Ellerindeki sopalarla döverek, Türkiye tarafına ittiler. Türk askeri bize sahip çıkıp, battaniye verdi, yemek verdi. Allah Türk askerinden razı olsun" dedi.

Üzerindeki kıyafetler ile değerli eşyaları alınan Afgan Ali Haskani de, "Yunan polisi bize çok kötü davrandı. Sopayla her yerimize vurdu. Kadın, çocuk dinlemeden dövüyorlar. Üzerimizdeki kıyafetleri soyarak bizi zorla gönderdiler" diye konuştu.

Öte yandan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Edirne'ye gelen binlerce göçmen, geceyi Edirne Otogarı'nda geçiriyor. Otogarda işletmeci olan Mustafa Altunhan, iş yerini, göçmenlerin geceleri geçirmesi için açtı. Çok sayıda göçmen de banklarda uyuyarak, sabahlıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEMAL YILANKIRKAR03 Mart 2020 17:34

    batı batı delisi olan içimizdeki satılmışlar ve kendilerine yüksek eğitimli zanneden zavallı ve örümcek düşüncelilerimiz umarın bunlardan örnek alırlar.

  • mustafa temiz03 Mart 2020 12:58

    benim anlamadigim turkiye neden geri aliyor turkiye nin de kanunlari uygulamasi lazim ulkeden ciktinsa geri girebilmen icin yasal kagitlarin olmasi lazim vize gibi anlamadigim turkiye cumhuriyetinde hic mi kanun uygulanmaz yoksa gorevliler kanunlari mi bilmiyor 

  • Nedim03 Mart 2020 12:38

    Bunlara silah verip geri gönderelim;  tepelesin ve intikam alsınlar bu Yunan  p..lerinden!

  • ya03 Mart 2020 12:34

    Arkadaşlar, orad aköylerde hayır yapıyorlarmış. bulgur pilavı, kuru baklıyat felan, ya bir koy muhtarınıda TV le rçıakrtmıyor. biz suriyeliler eyemek veriyoruz, erzak yok bizde fakırız. koy heyetı ıban no şudur.. bizlere para isteyen gondersın bulgur pılay ekmek alacaz d.ye.. bir sürü haber kanalı var internetten araştırdım bulamadım. haber kanalı ama, 5 para etmez becerıksız habercileri canlı yayaın yapıyor. hak eden, gerçekten kafası çalışıpda bir muhabir olsa, kesın akıl eder. benim gibi nette araştıranları buldum onlarda kufur edıyor muhabirlere artık. insan bir koy muhtarı bulur.. erzak dağıtan muhtar çıakrtır.. bizde ıbana para atarız.. borsagundem sen yayınlada, biri okusun. biri akıl ettsın. muhabierde yetişmiyor artık, habercileri zaten anmıyorum kufur edecem yoksa.

  • Nedim03 Mart 2020 15:39

    Sen de y.bş. nin yediğinden  yersen karnın doyar!  tabi malum yerde!  Siz alışkınsınız.

  • bak hele03 Mart 2020 15:24

    Ne diyon len sen soytarı?  Aç mı kaldın deyyus?  Senin gibi kanı bozuk itler aç kalmaz!  Ne olsa yer!   Senin gibi itleri  iyice teşhir  edip o garibanlarla değiştirmek daha evla olacak!   Gerçi köpek beslemek gibi bir adetim olsaydı seni, de beslerdim!  Yani ben pek sokak hayvanı beslemiyorum.

  • mustafa ayvaz03 Mart 2020 13:03

    latin amerika dan meksikaya gelip amerika ya sinirdan gecenler yanlarina bolca kaliteli cikolatalar alirlar bir hafta surecek yurume yolculuklarinda kullanirlardi bunlar taksiyle sinira variyorlar iki gun acliga dayanirlar birsey olmaz herseyi buyutmeye gerek yok koydunmu cebine 20 tane mars cikolatasi olay bitmistir sadece bebeklerde sikinti olur 

  • Alper 03 Mart 2020 12:22

    Barbar Yunanlılar, 

  • Yorum03 Mart 2020 12:16

    İkinci ülkeden geri gelenleri Türkiye kabul etmeye bilir