E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVarank: Kovid-19'a karşı çok önemli bir ilacı ürettik---

Varank: Kovid-19'a karşı çok önemli bir ilacı ürettik

Varank: Kovid-19'a karşı çok önemli bir ilacı ürettik
12 Haziran 2020 - 09:53 borsagundem.com

Varank, “Yerli ve milli olarak kendi sentezimizle geliştirilmiş çok önemli bir ilacı ürettik. Ruhsatlandırma aşamasına gelmesi hem mutluluk hem gurur verici. Ruhsatlandırma aşamasından sonra tedavide kullanılması ve ihraç edilmesi planlanıyor” dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Siz kim aşı?12 Haziran 2020 15:31

    Ya bir gidin...hiç keyfim yok gülmek için

  • Mucise Reis ;)12 Haziran 2020 15:23

    Olmaz....İlacın adı latince ecnebice olmaz... buna bir isim bulalım. "Fetih1453", "Yavuz1071", "Göktürkyuthapı","Millihap34türk" .. ne bu isim kofiv movit ? resiim duymasın fırçalar haaaa

  • Mucise Reis ;)12 Haziran 2020 15:17

    Her vücütta aynı etkiyi göstermez. Bir kızamık aşısı gibi yüzde yüz her kesde etkilidir demiyor.Bir adım atıldı. Alternatif ilaç ürettik diyor. Yan etkileri bilinmiyor, malum 1 yıl 5 yıl 10 yıl sonra olur gibi.. örnek: zamanında x ülkede bir ilaç bulunuyor. bu ilacı deneyenler 1 - 5 yıl sonra bazılarında alternatif sorunu olanlar iyileşme hissediyor. Aaa kulaklarda çınlama vardı, iyileşti. bu durum karşısında ilaç firması, kulaklar için çınlama için alternatif üretime geçiyor yani icat z hastalı, tedavi q hastalına tesadüfen iyi geliyor. malum deney farelerinde kulak çınlaması ile ilgili testler cevaplar alınamıyor. Hayırlı olsun, umarı devam gelir, yan etkisi olmaz, 

  • ekonomist/stratejist 12 Haziran 2020 10:37

    Kesin tedavi değil bazılarında etkili olur iyileşir bazılarında etkisi olmaz ölür veya başka sağlık problemlerine tetikler. Aşı bulunmadan kesin tedavisinden bahsetmek imkansız.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU12 Haziran 2020 15:09

    chp iktidarda olsa bu ilacı ve savaş araçları diğer şeyleri yapabilirmi idik.bir tane projesi varmı bizlere söylermisin.sen fetöcüsün bence.

  • BİR DOST12 Haziran 2020 11:27

    Olum siz bu ülkenin başına belamısınız, Angus, hangi ilacın kesin tedavisi var, ABD'den gelse sorgusuz kullanırsın, aşı bulunsa ona da kulp takarsın, sınırların açık olduğunu hatırlatırım. Defolup gidin de bu ülke saman ithal etmekten kurtulsun.