E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜrdün, mültecilere kapılarını kapattı---

Ürdün, mültecilere kapılarını kapattı

Ürdün, mültecilere kapılarını kapattı
17 Ekim 2023 - 21:00 borsagundem.com

Ürdün Kralı Abdullah, İsrail'in saldırısı altındaki Filistin topraklarından herhangi bir göç olması durumunda insanların Ürdün ve Mısır'a girmelerine izin vermeyeceklerini, bunun 'kırmızı çizgileri' olduğunu belirtti

Ürdün Kralı Abdullah, Gazze'deki nüfus hareketliliğiyle ilgili olarak kendi sınırlarını koruyacaklarını ve Filistin'den yeni mülteci dalgasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Ürdün Kralı Abdullah el-Hüseyin, İsrail’in saldırısı altındaki Filistin topraklarından olası bir göç durumunda insanların Ürdün ve Mısır’a girmelerine izin vermeyeceklerini ve bu durumun ‘kırmızı çizgileri’ olduğunu söyledi.

LİDERLERLE GÖRÜŞECEK

Ürdün Kralı 2. Abdullah, yarın ABD Başkanı Joe Biden, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya gelecek.

Zirvede “Gazze’deki tehlikeli gelişmeler, bunların bölgeye yansımaları, barış sürecini canlandıracak siyasi bir çözüm bulunması” konuları ele alınacak.

Avrupa Birliği, Gazze için harekete geçti

 

Gazze’de ateşkes kararı iddiası

 

Biden Ürdün'de Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran18 Ekim 2023 12:51

    Anası İngiliz Babası kırma, Kralmış. Ne Kralı  Tam bir soytarı.

  • selim efendi 18 Ekim 2023 07:50

    almasınlar boşverin üzülmeyin .buraya gelsinler 2  milyon deniyor.karadeniz bölgesi bakir alan çok hem yeşillik oraya yerleşsinler.en doğru karar bu olacak .karadeniz bölgesi barınma için ideal bir yer.bir an evvel bu kardeşlerimizi gemi uçak ne varsa alınmalı karadenize yerleştirilmeli artvin samsun arası ideal bir yer. hade kampanya yapalım el atın kardeşlerim .

  • haydar18 Ekim 2023 09:12

    senin soyun ne acaba ??? soysuz kopek

  • Ahmet 17 Ekim 2023 23:36

    Al sana Müslüman kardeşliği...

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL17 Ekim 2023 21:17

    İNGİLİZ UŞAĞI UMARIM AYNI ŞEYLERİN BİN TÜRLÜSÜ ÜLKENİN BAŞINA GELİR.MÜSLÜMANLAR MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜYOR YAZIKLAR OLSUN.YETİŞ ALLAHIM YETİŞ.........YETİŞ YA MUHAMMED YETİŞ.......