E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüUNLU: Yüklü hisse satışı hazırlığı---

UNLU: Yüklü hisse satışı hazırlığı

UNLU: Yüklü hisse satışı hazırlığı
29 Aralık 2021 - 09:31 borsagundem.com

Halka açıldıktan sonra sürekli değer kaybeden ve borsadaki son ralliye ayak uyduramayan Ünlü Yatırım Holding hisseleri şimdi de yüklü ortak satışı baskısına giriyor


Ünlü Yatırım Holding (#UNLU), Şirketin ortaklarından Standard Bank Group Limited sahip olduğu 6,1 milyon liralık nominal hisseyi borsada satış için MKK'ya kaydettirdi. Ünlü Yatırım'ın ödenmiş sermayesi 175 milyon lira. Buna göre MKK'ya kaydettirilen söz konusu hisseler sermayenin %3,5'ini oluşturuyor.

Yılın ortalarında 6.90 liradan halka arz edilen hisseler 4.5 liraya kadar geriledi. Borsadaki son yükselişe de ayak uyduramayan aksine değer kaybeden hisseler yüklü ortak satışı hazırlığı haberiyle dün %5,38 düşüş kaydetti ve 5.28 liradan kapandı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih11 Şubat 2022 16:36

    Her önüne gelen vatandaşı tokatlama peşinde. Memleket tokat yerine dönmüş. Vatandaşın son 10 yılda çektiği rezilliği hiç bir tarihte çekmemiştir.

  • hakkı hakverir05 Şubat 2022 13:06

     Ünlü manipülatör bir kuruluş. Örnek; Aksigorta tahtası.  Kağıt 9.5  lira iken 16 hedef  ile AL tavsiyesi verdi ardından portföyünde ki tüm aksigorta hisselerini gelen alıcılılara kitledi şimdi 7.5 lira. Dün ki takas kayıtlarında alıma geçmiş. SPK ya uyuyor ya görmezden geliyor.

  • Oflu28 Ocak 2022 04:45

    En az olması gereken deger 20tl ytd

  • GÜRKAN BİRTEK21 Ocak 2022 13:44

    Yabancı ortak hisselerini halka arz sırasında halka arz fiyatından verebilirdi. Halka arz sırasında usdtry 8,5TL  idi şu anda 13.40, bu yabancı ya saf işi bilmiyor yada piyasayı kandırıyorlar. Bu mal satışı bitsin hisse kendini 15TL ye atmazsa ben bu işi bilmiyorum. Resmen mal dağıtacaklar.

  • Erkan erol31 Aralık 2021 18:37

    Küçük yatırımcıyı gelen soyuyor giden soyuyor Vahh ülkem vahh. Sanmıyorum ki ülke tarihinde tokatcıların istedikleri gibi dolandırdıkları bu dönem gibi  bir dönem olmuş olsun. YAZIKLARRR OLSUN SİZİN GİBİ GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRMEYEN SEYTANIN USAKLARINA

  • Çakır30 Aralık 2021 00:41

    Ah ünlü ah ben çok güvendim halka arzdan beridir kaybediyorum ben borsada yatirimim nasıl eritilir konusunda sayenizde çok ünlü oldum yazıklar olsun ben bu işi iyi bilmiyormusum 6.90 fiyattan halka arz ol dustugun yere bak bizi neden strese mahkûm ediyorsun ünlü ben seninle ünlü olmak istedim ama Yeşilçam efsanesine döndü halimiz ünlü duygusal ruhsal bağlandık ama artık ayrılık vakti geldi geçti ytd sesli düşünce