E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜnlü oyunculara 'tutuklanma' şoku!---

Ünlü oyunculara 'tutuklanma' şoku!

Ünlü oyunculara 'tutuklanma' şoku!
07 Ağustos 2013 - 19:22 borsagundem.com

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bazı isimler tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan birçok ünlü ismin de aralarında bulunduğu 48 kişi sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin savcılık sorgusu yapıldı. İstanbul Terörle Mücadele Kanunu ile görevlendirilmiş 7 savcı tarafından sorgulanan şüphelilerden oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Engin Altan Düzyatan, Ersin Korkut ve Özge Özprinççi'nin de aralarında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı. Aralarında oyuncular Şahin Irmak, Murat Eken, Duygu Yetiş'in ve şarkıcı Koray Candemir'in de bulunduğu 12 kişi ise adli kontrol talebi ile mahkemeye sevk edildi. Aralarında oyuncular Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Sarp Apak, Engin Günaydın ve şarkıcı Mehmet Erdem'in aralarında bulunduğu 27 kişi ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
SANATÇILAR HAKİM KARŞISINDA
Nöbetçi hakimliğe ilk olarak adli kontrol uygulanması istenen 12 isim çıkarıldı. Hakimlik, şüphelilerden Sinem Gültekin, Şahin Irmak, Mustafa Şinasi Yurtsever ve Koray Candemir'e hiçbir adli kontrol uygulamadı. Aralarında oyuncular Murat Eken ve Duygu Yetiş'in de olduğu 8 kişiye ise yurtdışı çıkış yasağı konuldu. Bu 8 isim ayrıca her hafta bir karakolda imza verecek. 12 kişinin sorgusunun tamamlanmasının ardından aralarında oyuncular Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Sarp Apak, Engin Günaydın ve şarkıcı Mehmet Erdem'in olduğu 27 kişi hakim karşısına çıkıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Klasik Akp Baskısı08 Ağustos 2013 00:29

    Herkese gözdağı veriyorlar. Gezi direnişinden sonra hükümet ve başbakan çok korkmuş. ama şunu bilsinler; Gezi'den sonra artık Türkiye'de hiç bir şey başbakanın istediği gibi olamayacak, Halk uyandı.

  • Cadı Avı Devam Ediyor08 Ağustos 2013 00:26

    Gezi Direnişine destek veren oyunculara Akp tarafından başlatılan Cadı Avı operasyonu...Bu ülkede son 10 yılda Demokrasi, İnsan Hakları, Özgürlükler hiç olmadı, hep bu hükümet tarafından kısıtlandı. Başbakan çıkıp da Demokrasi varmış gibi nutuk atmasın.

  • ihsan07 Ağustos 2013 22:53

    selçuk senin tolga sayışman dediğin adam bırak uyuşturucuyu sigara bile kullanmıyor tanıyorum .

  • nihatg07 Ağustos 2013 21:32

    geziciler tek tek temizleniyor, ileri demokrasi dedikleri bu olsa gerek

  • SELÇUK07 Ağustos 2013 20:12

    BERRAK TÜTÜNATAÇTA GÖZALTINA ALINACAKMIŞ. BUNLARIN İÇİNDE NİYE KIVANÇ, BEREN, TUBA, CANSEL ELÇİN, ONUR SAYLAK, MEHMET ALAKURT, TOLGA SAYIŞMAN YOK. DEMEKKİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ.

  • ADALET YERİNİ BULUYOR07 Ağustos 2013 20:05

    adalet varsa herkes için uygulanmalı. bunlar sanatçı diye herşey mübahmı. sorguyada çekilecek, gözaltına da alınacak. eski türkiye yok sanatçı tecavuzde eder üstünü örter. YOK ARTIK. SAVUNMAYIN SUÇSUZ OLSA ZATEN KIYAMET KOPARIR ONLAR