E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUnilever, Magnum dondurmalarını geri çağırıyor!---

Unilever, Magnum dondurmalarını geri çağırıyor!

Unilever, Magnum dondurmalarını geri çağırıyor!
18 Nisan 2024 - 12:01 borsagundem.com

Unilever, İngiltere ve İrlanda’da satılan Magnum bademli dondurmalarında plastik ve metal parçacıkları olabileceği endişesiyle 5 seriyi geri çağırma kararı aldı.

Birleşik Krallık Gıda Standartları Ajansı'nın (FSA) bu ürünleri "yemek için güvensiz" olarak etiketlemesinin ardından, İngiliz tüketim ürünleri devi Unilever, Birleşik Krallık ve İrlanda'da dondurma markası Magnum'un bademli dondurmalarını olası plastik ve metal varlığı nedeniyle önlem olarak geri çağırdı.

Ajanstan yapılan açıklamada, "Bu ürün, yemeyi güvensiz hale getiren plastik ve metal parçaları içerebilir" uyarısı yer aldı. 

Üçlü paketler halinde satılan 100 ml'lik bademli dondurmalarda 5 serinin geri çağırıldığı belirtilirken şirket de "Yukarıdaki ürünü satın aldıysanız yemeyin" uyarısında bulundu.

Ayrıca dondurma satan tüm perakende mağazalarda müşterilere ürünün neden toplatıldığını ve ne yapmaları gerektiğini açıklayan duyurular asılacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN18 Nisan 2024 15:39

    Bizdekilerini neden çağırmıyorlar da ingiltere ve irlandakilerini çağırıyorlar oralarda böyle suç işleyenlerin kıçından kan alırlarda ondan.Bence onları da getirir bize yedirirler.