E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜmraniye'de yapı marketin deposunda yangın---

Ümraniye'de yapı marketin deposunda yangın

Ümraniye'de yapı marketin deposunda yangın
16 Temmuz 2017 - 20:04 borsagundem.com

Ümraniye'de bir yapı marketin deposunda çıkan yangın kısa sürede yanındaki 5 dükkana da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, vatandaşların da yardımıyla 1 saatte kontrol altına alınabildi

Ümraniye Esenşehir Mahallesi'nde bulunan ve yapı malzemelerinin olduğu belirtilen büyü bir alanda saat 19.00 sıralarında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belli olmayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Dakikalarca uğraş sonrası söndürülen yangından çevredeki iş yerleri de etkilendi. Yangının çıktığı deponun yanında bulunan 5 dükkana sıçradı. Dükkanların da çatı kısmı yanarken, itfaiyenin bir saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ

Vatandaşlar yangının söndürülmesi için itfaiye erlerine yardım etti. Hortumları duvarların üstünden atlatan vatandaşlar itfaiye erlerinin işlerini kolaylaştırdı.

Bazı esnaflar yangına aldırış etmeden dükkanlardan mallarını çıkartmaya çalıştı. Yangından çıkan dumanlara aldırış etmeyen vatandaşlar burunlarını kapatarak çalışmaları izlediler. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulunurken yangın yaklaşık bir saatlik çalışma sonucunda kontrol altına alındı.

Yangında herhangi bir ölü veya yaralanma olmazken depoda ve dükkanlarda maddi hasar meydana geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)