E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna: Rus Su-25 savaş uçağı düşürüldü---

Ukrayna: Rus Su-25 savaş uçağı düşürüldü

Ukrayna: Rus Su-25 savaş uçağı düşürüldü
26 Şubat 2022 - 02:05 borsagundem.com

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Donbas'ta bir Rus helikopteri ve bir Su-25 savaş uçağı ile Rus hava indirme birliklerini taşıyan bir uçağın vurulduğunu açıkladı


Rus ordusunun başta Kiev olmak üzere Ukrayna'da saldırılarını şiddetlendirdiği gecede Rus uçaklarıyla ilgili düşürülme haberleri de peş peşe geliyor. Ukrayna'nın Vinnytsia İl Devlet İdaresi Başkanı Sergiy Borzov, Vinnytsia bölgesinde Kalinovka yakınlarında Rus Su-25 savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı. Açıklama, daha sonra Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından da doğrulandı. 

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Donbas'ta bir Rus helikopteri ve bir Su-25 savaş uçağının vurulduğunu açıkladı.

Hava Kuvvetlerinin Facebook hesabından yaptığı açıklamada, gece yarısı civarlarında Donbas bölgesinde S-300 hava savunma füze sistemi ile 1 Rus helikopteri ve 1 Su-25 savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

Ukrayna'da Rus indirme birliklerini taşıyan uçağın vurulduğu bildirildi

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus hava indirme birliklerini taşıyan bir uçağın vurulduğunu duyurdu.

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ukrayna hava savunma sistemlerinin, Vasilkiv bölgesinde Rus hava indirme birlikleri paraşütçü askerleri taşıyan İl-76 model uçağı vurduğu bildirildi.

Kiev yakınlarında bulunan Vasilkiv, başkentin merkezine 35 kilometre mesafede bulunuyor.

Zelenskiy: Kaderimiz bu gece belli olacak

 

İngiltere özel Rus jetlerine hava sahasını kapattı

 

Rus ordusu Melitopol'e girdi

 

Putin ve Lavrov'a bir yaptırım kararı da ABD'den

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran26 Şubat 2022 09:47

    Putin öncelikle Ukraynalı insanların kalbini kazanmalı batının yalancı ve sahtekar olduğunu iyice anlatmalıydı.  Nato neden Ukrayna yı yalnız bıraktı bu çok açık bu insanlar genellikle barışçıl ve uyumlu medeni insanlar!  Oysa bu şerefsizlere lazım olan insan tipi vahşi acımasız mütemadiyen kendisi için savaşacak acımasız yaratıklar olması gerekiyor ki bir müddet sonra onları da ortadan kaldırmak için gerekçe olsun. Yani Dünyanın herhangi bir yerinde bu alçaklar mazlumdan garipten ezilenden yana olmazlar. Hatta zayıftan nefret ederler Nichie gibi Faşist Alman generalleri gibi!  İşte Ukraynalıyı militan ve çatışmacı hale getirmek için bu planı devreye soktular.  pKK İtlerini de bu yüzden yıllardır başımıza bela etmeleri de bu yüzden.  

  • Aselsan 26 Şubat 2022 05:56

    Şu 25iki taşır)) =