E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna ile Türkiye arasında 12 anlaşma imzalanması planlanıyor---

Ukrayna ile Türkiye arasında 12 anlaşma imzalanması planlanıyor

Ukrayna ile Türkiye arasında 12 anlaşma imzalanması planlanıyor
02 Şubat 2022 - 23:23 borsagundem.com

Ukrayna Başbakanı Denis Şmıgal, ülkesi ile Türkiye arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA) dahil 12 yeni anlaşma imzalanmasının planlandığını söyledi.

Ukrayna Başbakanı Denis Şmıgal, kabine toplantısında yaptığı açıklamada, Türkiye ile STA'nın yanı sıra yüksek teknoloji, havacılık ve uzay endüstrileri, gençlik politikaları ve kolluk kuvvetleri alanlarında iş birliği taslak anlaşmalarının onay için kabineye sunulduğunu bildirdi.

Denis Şmıgal, yarın Ukrayna ile Türkiye arasında toplam 12 ülkeler arası anlaşmanın imzalanmasının planlandığını kaydetti.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy de dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kiev ziyareti sırasında STA imzalamaya hazırlandıklarını söylemişti.

Ukrayna: Donbas'a özel statü verilmeyecek

Zelenskiy: Rus askeri birlikleri Ukrayna sınırından çekilmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ukrayna'ya gidecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.03 Şubat 2022 08:25

    DİNİMIZ BIZE GÜÇLÜDEN YANA TARAF OLMAYI DEĞİL HAKLIDAN YANA TARAF OLMAMIZI ÖGRETTİ İKİ TARAFIN DA HAKLI TARAFLARI VARSA ONLARI AKLA VE BARIŞA DAVET ETMELIYİZ BÖYLE BİR DURUMU GERÇEKLEŞTİRİR İSEK HER İKİ TARAFIN DA DOSTLUĞUNU KAZANARAK HER KONUDA EN KAZANÇLI/GÜVENİLİR BİZ OLURUZ

  • E.g02 Şubat 2022 23:57

    UKRAYNA 44 MİLYON TÜRKİYE MÜLTECILERLE 90 MİLYON AZERBAYCAN 10 MILYON TOPLAM 144 MİLYON RUSYA DA 144 MİLYON-TÜRKİYE UKRAYNA'YA SÖZLE DAHİ YANINDA DURSA RUSYA UKRAYNA SALDIRAMAZ TÜRK CUMHURIYETLERİ BIRLİK OLURSA RUSYA,KAZAKISTAN DAHİL HİÇBİR ÜLKEYE SALDIRAMAZ

  • Merak ettim 03 Şubat 2022 01:35

    Iq kaç acaba !