E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUber gitti korsan taksi geldi---

Uber gitti korsan taksi geldi

Uber gitti korsan taksi geldi
06 Ocak 2020 - 09:54 borsagundem.com

Yasaklanan araç çağırma uygulaması Uber'in yerini korsan girişimler doldurdu. Neredeyse her ilçede durakları, her durakta en az 5-10 araçları var

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E:S06 Ocak 2020 14:53

    Korsanlarnı ödediği Cezalar Diğer taksilerin ödediğini yirmiye katlar,Arabalarını satsalar borçlarını ödeyemezler.

  • GNÇLK ;) Saygılar06 Ocak 2020 11:56

    uber 1 kuruşu bile resmi belgeliyor. uber kurşu kuruşuna fatura kesiyor. araştırma ve incelemelerde bu çok belli. Uber de hizmet alanların çok şikayet ettiği kişi görevden ve sistemden çıkartılıyor. uber sisteminde 1 şikayet ..kilima yok, şöfor sigara içiyor, kaba davrnıyor, beni dolandırıyor, vb. vb. yapıldımı sistem ilgili kişiden hesap soruyor. türkiyede koca istanbul, ne şöföf belli.. ne araç belli.. ne yol belli., ne güzergah nede iletişim yeteneği.. hepsi sorunlu. denetleme ve çözüm üretme olayları çözme derdi yok. nasıl olsa kek bu müşteriler benin araca binecek.. ÇÜNKÜ YENİ ÇIKAN OTOMOBİL YERLİ MİLLİDEN ALMAYAI TAAHHUT ETTİM diyor anlaşmam var diyor. himet vermiyor. şikayetlerin hiç bir işe yaramadığını biliyor taksiciler... olayda bundan kaynaklanıyor. Taksicile rodası yeni elektrıklı sistemler şars istasyon kurarım, vatandaşda bunları para karşılığı kullanır diyor.. hatta 30dk beklemede tesisler konaklama mekanları yapar gelir elde ederim diyor.

  • bence06 Ocak 2020 11:51

    eee... sanki normal çalışanlar çok yasal çalışıyor.. 3 kuruş vergi vermezler... en son taksiye bindinizde ne zaman fatura yada fiş kestiler sizlere ? ya korsan kesmiyor fatura fiş. ama kafadan yüzde 18 benden olsun diyor.. diğeri fatura fiş kesmiyor kdv yide tahsil ediyor yasal fiyat alıyorum diyor.. ama o devlete vergi gitmiyor.. eee hangisi yasal.. hangisi korsan ?  : ))) 

  • Pala06 Ocak 2020 10:46

    Ubere alternatif turkuaz taksiler idi onlar da pişman oldu sarıya dönmeye çalışıyor. Anlamamakta ısrar ediliyor, insanlar plaka sahibi cahil ve zengin insanların kiraladıkları sarı taksi şoförlerinden memnun değil. Bunun sebebi 1 taksiden hem şoför hem de plaka sahibinin para kazanmaya çalışması.

  • ALİ06 Ocak 2020 10:33

    siz bu kafayla ve bu hizmet anlayışıyla ve halkın talep ve şikayetlerine kulağınız sağır gözünüz kör olarak çok  zor çözüm bulursunuz ,  asıl çözüm sürücüsüz taksi.... diğer taraftan kimse  kural tanımaz kaba saba taksicilere uber in konforlu hizmetini tercih etmez.   müşteriye dayatma yapamazsınız. şekilde görüldüğü gibi uber gider başkası gelir, kural  ve yasaların olmadığı bir yerde mafyavari yöntemler devreye girer.

  • ..06 Ocak 2020 10:20

    simdi timsah gözyaşları dökün bakalim. yillardir kötü hizmette sınır tanimazken aklınız neredeydi