E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürkmedya kime satıldı?---

Türkmedya kime satıldı?

Türkmedya kime satıldı?
21 Kasım 2013 - 22:37 borsagundem.com

​TMSF'nin el koyduğu ve aralarında Skyturk360 televizyonu ile Akşam ve Güneş gazetelerinin de bulunduğu Türkmedya'nı yeni sahibi belli oldu...

İşadamı Ethem Sancak, TMSF’nin el koyduğu Skyturk360 televizyonu ile Akşam ve Güneş gazetelerinin de bünyesinde bulunduğu Turkmedya'yı satın aldı.

Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, Çukurova Holding ile Ethem Sancak arasında gerçekleşen satışın 62 milyon dolara mal olduğu belirtildi. Açıklamada Turkmedya'nın yola, TMSF’nin el koymasının ardından göreve gelen Turkmedya Grup Başkanı ve Skyturk360 Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Özdemir ile devam etme kararı aldığı ifade edildi. Turkmedya bünyesinde, Skyturk360 televizyonu, Akşam ve Güneş gazeteleri, Alem, Platin, Stuff, Autocar ve FourFourTwo dergileri, Lig Radyo ve Alem FM radyoları yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sebahattin Bulut24 Aralık 2014 12:44

    Türk Medya Trabzon-Akçaabat-Demirkapı köyü portalında üyeydim. Köyümün tarihçesini ve resimlerimi yüklemiş idim arıyorum çıkmıyor.Bu bilgilerimizi kimler neden sildi. Silmemiş ise bunlara nereden ulaşacağım bir daha. Hergün girip baktığım paylaştığım siteyi ortadan kimlşer kaldırdı. Benim gibi yüzlerce üye ve temsilciler nerede.

  • ALİ21 Kasım 2013 23:50

    İktidar basını kafasına göre şekillendiriyor.Star gazetesi ve Kanal 24 ü Socar satan ethem sancak şimdide türk medyayı aldı daha doğrusu alması önerildi. Şimdi sıra Çalık holding i zarar eden atv ve sabah grubundab kurtarmaya geldi. Burada galiba görevde limak kolin ve cengiz inşaat üçlüsüne düşüyor. Nede olsa ihalelerden en büyük payı onlar aldi.

  • ALİ21 Kasım 2013 23:00

    HÜKÜMETİN EMRİNDE YANDAŞ MEDYA.