E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürklere yok onlara var!---

Türklere yok onlara var!

Türklere yok onlara var!
01 Ekim 2013 - 18:54 borsagundem.com

Almanya ve Fransa Avrupa Birliği ülkelerine girişlerde Kolombiya vatandaşlarına karşı uygulanan vizeyi kaldırmak için anlaşmaya vardılar

Kolombiya Dışişleri Bakanı María Ángela Holguín Cuéllar Madrid’de yaptığı basın toplantısında AB ülkelerine vatandaşlarının vizesiz girebileceğini duyurdu.
Bakan Cuellar, İspanya tarafından hazırlanarak Avrupa Komisyonuna gönderilen müracaatın olumlu karşılandığını vurgulayarak özellikle Almanya ve Fransa’nın vizelerin kaldırılması konusunda kararlıklarını ortaya koyduğunu söyledi. Cuellar, Kolombiya vatandaşlarının AB ülkelerinde serbestçe dolaşmasının önemine değinerek İspanya hükümetine teşekkür etti.
Avrupa Parlamentosu’nun bu Perşembe günü Kolombiya’ya uygulanan vizenin kaldırılması için oylama yapacağı açıklandı. Oylamada Kolombiya’nın yanı sıra Peru’ya da uygulanan vizenin kaldırılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx02 Ekim 2013 00:10

    Cevvale niye kızıyorsunuz?Avrupa'ya bir gidin de saygıyı,temizliği,uygarlığı görün.Öncelikle kendinizi düzeltmekle işe başlayınız.En basit örnek mi?trafiğe çıkın her türlü hayvanatla karşılaşabilirsiniz.

  • muharrem demirkan01 Ekim 2013 20:26

    cevval bey kendini çok iyi tarif etmiş.nankör ve hain bunun gibilerine denir

  • marka01 Ekim 2013 19:37

    İnsanların barbar olduğu yaptığı işlerden bellidir. Kendini barbar hissedenlerle beraber olamaz bu millet. Benim dedelerim barbar değil. barbar varsa kendini avrupalı zanneden yobazlardır.....

  • cevval01 Ekim 2013 19:12

    barbar, yamyam, haksız, hukuksuz türkü ben de olsam herhangi bir birliğe almam, bu toplumda yaşamak çok büyük eza