E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürkiye'ye şikeyi G.Saray sokmuştur---

Türkiye'ye şikeyi G.Saray sokmuştur

Türkiye'ye şikeyi G.Saray sokmuştur
12 Haziran 2014 - 15:08 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Liv Hospital ile oynanan maçla ilgili yorum yaptı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Liv Hospital ile oynanan basketbol final serisinde yaşananlar ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.
 
Basın toplantısının başında sarı-kırmızılı takım ile oynanan 4. maçta taraftarların küfür ettikleri anların videoları yayınlandı.

Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları…

Biz Türk basketbolundaki gerçekleri ortaya koymaya çalışıyoruz. Türk basketbolunda neler yapılması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. 

KÜFÜRLER

Biraz önce 4. Maçta 18 defa’ bip’ yapılan şekilde küfür edilmiştir. Bu küfürler endişe verilmiştir. Şike şike diye bağırılan yerlerde anons yaptırılmadı ama bizim sahamızda ‘Ergin Ataman doping yapsana’ denince 5. Dakikada anons yapıldı. Salona 16 bin kişi alınmış, salonun kapasitesi 12 bin kişi. Bunların bir sorumlusu olmalı. Akreditasyonu olmayan biri gelip sahaya giriyor, kimdir bu? Obradovic’i neden getirdik, Türk basketboluna faydalı olsun diye. Obradovic diyor ki; Ben buraya basketbolu ileri götürmeye geldim, savaşmak için gelmedim. 

ERGİN ATAMAN

Ergin Ataman, kendisi milli takımın da antrenörü. Yarın Fenerbahçeli sporcuların yüzüne nasıl bakacak. Biz oyuncularımızı milli takıma göndermezsek ne yapacak. 

HAKEMLER

Türkiye’de basketbol hakemleri artık miladını doldurdu. Geçmişte Hasan Doğan’ın futbolda yaptığı gibi bazı hakemlerin camianın dışına çıkması lazım. 

YÖNETİCİLER

Biz Fenerbahçe SK olarak rakibimizi 2 maçta benim itirazıma rağmen, Ahmet bey onları locada ağırlayalım dedi.2 maçta da kendileri loca da ağırlandı. Biz onların yaptıklarını da yapabiliriz ama bu bize bir şey katmaz. 

BASIN

Basına çok önemli görevler düşüyor. TV’de yorum yapılıyor. Yorum yaparken yorumcular tarafsız olmalı. Bu yorumculuğu etkilememeli. Biz Fenerbahçe Ülker olarak şampiyon olacağız bunu kimse engelleyemez. Ergin Ataman tüm köşe yazarlarını arayıp onlarla konuşuyor. Ama Obradovic kimseyi aramıyor. 

Türkiye’ye şikeyi sokan kulüp Galatasaray’dır, hem yurt içinde hem de yurt dışında.  Bu Türkiye’ye şike belasını sokanlar bize şikeci diye bağıramaz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • büyük başkan 12 Haziran 2014 17:46

    sen de gümrükte el koyup tepe tepe kullandın mı ?

  • cenk12 Haziran 2014 17:14

    şikeyi sokarken sen de ordamıy dın arka kapıdan mı sokmuş şikesiz şampiyon olunamayacağını belleklere fb sokmuştur bir tarihini incele bakalım büyük bir camia olduğu için bu adama cevap vermek de buna iltifat olur

  • klasik taktikler12 Haziran 2014 17:10

    birşeyle mi suçlandın suç üzerinde mi yakalandın yada rakibin küçük bir açığını mı yakaladın tüm kuvvetlerinle hemen karşı propagandaya giriş şikenin meydan larüsünü yazsan da

  • kurnaz ama şark kurnazı 12 Haziran 2014 17:07

    sen önce fb tarihine bir göz at semih bayülken ismini bir öğren onu röportajlarını ve itiraflarını iyice oku ondan bakalım şikenin kitabını kimler yazmış sonra da gs ne zaman nerde ne yapmış belgeleriyle konuş şark kurnazlığıyla çocukça hedef saptırma

  • Galatasaraylı12 Haziran 2014 15:54

    sende şikeyi geliştirip , en uç noktaya getirdin.biz sana bizim gibi ufaktan ufaktan şike yap dedik.....

  • Azize12 Haziran 2014 15:52

    Şikeyi yap sen, kabul etmeyen sen. Millette salaktı. Senin şike oyunların yüzünden Fenerbahçe UEFA'dan ceza yemedi mi. Avrupa'dan men edilmediniz mi? Geç bunları şikenin kralını yaptınız...