E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den ABD'ye rest!---

Türkiye'den ABD'ye rest!

Türkiye'den ABD'ye rest!
02 Ağustos 2019 - 11:49 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, 3 Ağustos haftası ABD askeri heyetinin Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Aksoy, ABD ile ortak bir noktada buluşulamaması halinde Türkiye'nin güvenli bölgeyi tek başına oluşturmak zorunda kalacağını söyledi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ''Beklentilerimizin karşılanmadığını anladığımız halde güvenli bölge konusunda gerekli adımları atacağız. 3 Ağustos'ta ABD'den askeri heyet gelecek. Yeni tekliflerin oyalamaya dönüşmesine izin vermeyeceğiz'' ifadelerini kullandı. 

Suudi Arabistan'da Türk TIR'larının bekletilmesiyle ilgili ise Aksoy, ''İhracatçılarımızın mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyoruz. Bu uygulamanın sadece Türkiye'ye yönelik olmadığı ümidini taşıyoruz'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gnçlk03 Ağustos 2019 11:30

    ordadoğuda abd dostlaru = irail+ypg+pkk+terör grıpları+dini terör grupları+silahlı organize grupları TÜRKİYE = ABD nin dost dedikleri ile, heleki ülke olmayan gruplarla %100 düşmandır... o bakımdan bu işte ortak çıkar söz konusu değildir. Çin+rusy+iran güçlenirken, avrupa uzakda etkisiz kalmışken ABd Türkiye menfaatine uymamak için teklifler verecektir. nakdi, yad abazı çıkart menfaatler gibi... Ama Türkiye gelecekde olgunlaşmadan karşısındaki tehditleri tek seçenek olan ASKERİ alanda yok etmelidir.Daha önceden suriye ile uzlaşmacı ve diyalok yollarını kapatmasa idi çözüm olabilirdi.Ama  önce güvenli bölge hamlesi, kontrolu elegeçirmeli, sonrasında orta doğuda masaya oturun beyler. koşullarım bunlar şunlar diyip, rusya+abd+esad ile ELİ DAHA GÜÇLÜ olarak masa seçeneğini sunmalıdır. Türkiye oradaki alanı şekillendirip, kendini masada üstün olarak diyalok yoluna sokmalıdır.  

  • Dejavu03 Ağustos 2019 09:35

    Türkiyede suriyeliler olmazsa bu paralığı nasıl yapabilirdik düşünmek lazım

  • ggff02 Ağustos 2019 19:30

    güven li bölge nedir . soru. yorum lari bekliyorum

  • kamil02 Ağustos 2019 14:17

    Kesinlikle güvenli bölgeyi kurmalıyız. Hatta bu bölgeyi oluştururken Türkiye içindeki erkek suriyelilerden faydalanmalıyız. Adamların ülkesini biz kurtaracağız adamlar burada yiyip içip eğlenecek. Sanki adamları tohumluk olarak besliyoruz, süper genleri varya...

  • Okie Dokie02 Ağustos 2019 12:35

    Bu konuda dost ve müttefik ülke İsrail'den destek alabiliriz.

  • ALAATTİN CAMGÖZ02 Ağustos 2019 18:59

    israil tarihe gömecek tek ülke var.o da TÜRKİYE o nunda zamanı gelecek ben 10 sene içinde diyorum.çünkü tüm pisliklerin anası onlardır.

  • fatih istanbul02 Ağustos 2019 14:51

    israili  haritadan sileceğiz tabiki  senide 

  • ali02 Ağustos 2019 13:43

    dikkate almayın bu hep böyle  yazar...