E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'de kriz işareti yok---

Türkiye'de kriz işareti yok

Türkiye'de kriz işareti yok
08 Aralık 2016 - 11:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Danışmanı Ertem, sanayi üretiminin son çeyrekte büyüme trendini gösterdiğini belirterek, "Türkiye kriz işareti göstermeyen bir ülke" dedi

Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, NTV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bugün açıklanan sanayi üretimi verisini yorumlayan Ertem, "Sanayi üretimi son çeyrekte dengeli ve istikrarlı bir büyüme trendini gösteriyor. Sanayinin dengeli ve istikrarlı bir şekilde yeniden büyüme trendine girmesi olumlu. Sanayi üretimi artışı ihracatla da desteklenecek" dedi.

Türkiye'nin kriz işareti göstermeyen bir ülke olduğunu söyleyen Ertem, şunları söyledi: "Kurda önemli olan seviyesinden ziyarede bir oynaklık olmaması, ama bugünlerde olabiliyor. Türk Varlık Fonu'nun önümüzdeki dönemde çok ciddi anlaşmalar yapacağını göreceğiz"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ08 Aralık 2016 20:14

    DOLARIN YÜKSELİŞİ DEMEK HER ŞEYE ZAM DEMEK HALKIN FAKİRLEŞMESİ DEMEKDİR PETROL FİYATI HER ŞEYİ AÇIK GÖTERİYOR MALESEF PAKET AÇIKLANDI DOLAR UÇUŞA GEÇTİ BEN SÖZE BAKMAM EKENOMİK GÖTERGEYE BAKARIM.

  • ismail Midiliç08 Aralık 2016 18:55

    ARTIK HİÇ BİŞEY YAZMAYACAK ARTIK BIKDIRDINIZ YALANLARINIZLA

  • Tolga Daniş08 Aralık 2016 18:29

    1994 yılında beynimin yarısı OSMAN da böyle diyordu

  • KY08 Aralık 2016 16:17

    Aslında dünyada likitide bol ve maliyeti de gelismekte olan ülkeler için oldukça elverişli. Ancak hükümet kriz yaratmakda çok başarılı.AB ile kavga.Fetö ye 14 yıldır verilen tavizler sonucu darbe olması.CB nin ayrı başbakanın ayrı açıklamaları krize memleketi sürüklemekte.Ayrıca Parti içindeki A.Babacan ve M.Şimşek gibi ekonomi yi bilen insanların dışlanması,MB na müdahale ekonomiyi kırılgan hale getirmektedir.Yok demekle olmuyor.Bir haftada %17 devalsyon yoldu.Borsa endeksi 7 yıl öncesine dönmüş.Hala çözüm yerine inkar etme yönüne gidiliyor.

  • bune08 Aralık 2016 15:48

    Yorumlara bakınca: Aman kriz olsun, ekonomi batsın, hükümet gitsin, hepiniz mutlu olun. Fakir fukara sürünerek yaşayalım.

  • mehey usen08 Aralık 2016 12:50

    Cemilbeyde ekonomide başdanışman ise ekonominin hali budur dolar artsın faiz düşsün başka sözleri varmı memleket kimlete kaldi adnan bali bu ülkenin en milliyetci insan

  • sinem08 Aralık 2016 11:59

    vatan hainlerinin beklentisi o yönde ama biz olmayacağını biliyoruz çünkü güçlü bir liderimiz ve onun her dediğine destek bir millet var. biz güçlüyüz bizi yıkamayacaklar.

  • gençlik. daha ne olsun.önce vatan08 Aralık 2016 11:58

    Cumhur reisin cıkıp konuşması kriz işaretidir. ilgili artışlar ocak/2017 de yansır. bizlerin durum cidiyetini algılayıp derhal. iş sahası yaratacak önelmler, teşvikler ve yatırımlara girişimde bulunmak ve desteklememiz gerekir. Kriz olsada cıkısda vardır diyelim. Tarım ürünleri işleyen fabrıkalar nimet Türkiye için. Yan atıkları hayvan yeni olur üretime girer. gübresine kadar maliyet düşürür, samanına kadar. pancar, mısır, vb.. destek. şehirde iş sahası açılır, köylü cocu evine döner...

  • Trabzonlu08 Aralık 2016 11:49

    Doğru söylüyorsunuz herşey yollunda herkez memnun ALLAH razı olsun