E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye yaptırımı Rusya’yı vuracak---

Türkiye yaptırımı Rusya’yı vuracak

Türkiye yaptırımı Rusya’yı vuracak
01 Ocak 2016 - 09:45 borsagundem.com

Rusya Seyahat Acenteleri Birliği Basın Sözcüsü İrina Turina, Türkiye yaptırımın Rusya’yı vuracağını açıkladı.

Rusya Seyahat Acenteleri Birliği Basın Sözcüsü İrina Turina, Türk seyahat acentelerinin Rusyapazarından çekilmek zorunda  bırakılmasının esasen bu ülkede işsizliği artıracağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hasan tosun03 Ocak 2016 00:04

    allah sevmediği kulunu toslatmak istediği zaman ona bir hediye gönderir,o hediyeden sabırmı,şükürmü,akılmı,izanmı yoksa dersmi alması gerektiği konusunda imtihan eder,imtihanı kazanırsa allah katında yolu açık olup nimetlerini arttırır,tanrının istemediği yola saparsa nimetlerini alır darda koyar,işde rusyaya allah türkiyeyi hediye gönderdi ama o anlamadı ve gelecek rusyanın kaybedeceği türkiyenin kazanacağı günlere gebe,şafak sökmek üzere bu bizim içinde hayırlı olacak yeterkibiz aklımızı kullanıp rabbimizden yardımda dileyelim,şimdilik kısa günde rusya karlı gibi olsada uzun vadede 6 aya varmadan türkiye pozitife rusya negatife dönecek.ey türk titre ve kendine güven,rabbine inkiyatlı ol.güzel günlerin güneşi senin üzerine doğacak yeterki sen sabır,metanet,cesareti ve hak üzere ol.

  • alp01 Ocak 2016 15:20

    Sanki dogalgazi bedava veriyon len putin.kendi basini yeee.

  • ramiz01 Ocak 2016 14:03

    irina dogru söylemiş petrolle dogal gaz parayı verdimmi her ülkede var gıda da ülkemizde var ruslar ya aclıktan nefesleri kokacak yada ekonomileri cökecek