E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Türkiye 1 Kasımdan sonra rahatlayacaktır"---

"Türkiye 1 Kasımdan sonra rahatlayacaktır"

Türkiye 1 Kasımdan sonra rahatlayacaktır
15 Eylül 2015 - 22:37 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son dönemde gerçekleştirilen saldırıları ve operasyonları değerlendirdi

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir basın mensubunun, "Nokta Dergisi’ne yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Ardından 88 yaşındaki yönelik bir soruşturma başlatıldı. Ve en son Doğan Grubu’na yönelik bir terör soruşturması başlatıldı. Bunları nasıl buluyorsunuz ?" sorusuna Bahçeli, " Bunların hiçbirisini doğru bulmuyoruz. Özellikle basın kurumlarına, basın çalışanlarına ve basın sahiplerine karşı bugünkü iktidarın yapmış olduğu zulüm artık milletimizce tahammül edilemeyecek bir sınıra ulaşmıştır. Ama 1 Kasım’dan sonra Türkiye rahatlayacaktır inşallah" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkatmı16 Eylül 2015 10:15

    Tabii sen müsade edersen herşeye yine HAYIR deyip siyaseti kitleyip tekrar AKP nin değirmenine su taşımayacağın ne malum.Sana olan güven kalmadıki.

  • HASAN16 Eylül 2015 07:31

    HERŞEYE HAYIR DİYEN MHP YE SEÇİMLERDE MİLLETTE HAYIR DİYECEK

  • git mhpnin başından15 Eylül 2015 23:53

    eyy bahçeli,bir marifetin varsa,onun bunun,ne idiğü belli olmayanların avukatlığını yapacağına,mhpye,ülkücüye yapılan zulümleri,işkenceleri,iftira-tuzakları konuş,türkeşin boynunda asılı olan 11.5 sene cezalı iftirayı temizle,mirasının üstünde oturup,başkalarının borusunu çalma,mhpnin başında olan mhpli gibi çalışır,mhpye çalışır,başkasına çalışacaksan mhpden gitmelisin,asıl bahçeli partiden atılmalı.

  • KARTALY32315 Eylül 2015 23:17

    BU ÜLKEDE SIKI MEDYA TAKİPÇİSİ OLUN EKONOMİ VE SİYASET İÇERİKLİ HABERLER BAZ ALINDIĞINDA PİSKOLOJİNİZ BOZULUYOR..REZİLLİK İSTEMEDİĞİNİZ KADAR

  • KARTALY32315 Eylül 2015 23:11

    çarpık kapitalizm in çarklarına saldırlar olduğunda çarkların bilinçli ,bilinçsiz yada ortak yönetiçilerinden olan siyasilerin medya ya olan saldırıları kınaması normal zaten.........TÜRKİYEDE MEDYA KURUM VE KURULUŞLARI AKABINDE İLİŞKİLERİ OLMASIN BU ÜLKE HUZUR AKABİNDE İSTİKRAR VE İSTİHDAMA KAVUŞUR.......BU ÜLKENİN MEDYASI REZİL....