E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTurizm devinden Türkiye'ye destek---

Turizm devinden Türkiye'ye destek

Turizm devinden Türkiye'ye destek
20 Temmuz 2016 - 10:17 borsagundem.com

Avrupa'nın önde gelen turizm şirketlerinden TUl'nln CEO'su Sebastlan Ebel, Türk turizmine destek için Antalya'ya geldi.

Antalya Büyüksehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret eden TUl'nln CEO'su Sebastlan Ebel, Antalya'nın güvenli bir şehir olduğunu göstermek için kente geldiğini bildirdi. Şirket müşterileri iein Antalya'nın cok iyi bir seçenek olduğunu İfade eden Ebel, söyle devam etti: "Antalya, turistler için ürün kalitesi noktasında dünyada rekabet edilemez. Bu ürün kalitesi ile Antalya turizm sektöründe vazgeçilmezlerden biri. Turizm payında yüzde 20 müşteri portfolyosu içerisinde Türkiye yer alıyor. Antalya için her türlü desteği vereceğiz."

RUSLAR AĞUSTOSTA GELECEK

Turizmine bir destek de Arap turistlerden geldi. Darbe girişimine rağmen Arap turistler Doğu Karadeniz'e yönelik gezi programlarını değiştirmediler ve 'Türkiye'ye ve Recep Tayylp Erdoğan'a destek için geliyoruz' mesajı gönderdiler. Alınan bilgiye göre Riyad'dan gelen ilk uçakta 150 Arap turist olacak. Bu arada dün sabah Rus İzvestiya gazetesinde yayınlanan açıklamasında Türkiye'nin Rus turistlere bu yıl açılmasının mümkün olmayacağını ifade eden Rusya Tur Operatörleri Birliği Yürütme Müdürü Maya Lomidze, birkaç saat sonra bu beyanın geçerli olmadığını belirterek, Türkiye'de herhangi bir kargaşa yasanmazsa ağustosta charter seferlerine başlanabileceğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)