E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTuna Nehri’nde taşımacılık durdu!---

Tuna Nehri’nde taşımacılık durdu!

Tuna Nehri’nde taşımacılık durdu!
24 Eylül 2021 - 13:56 borsagundem.com

İklim değişikliğinin etkileri her bölgede etkisini gösteriyor. Yük taşımacılığı konusunda bölgede önemli bir paya sahip olan Tuna Nehri’nde sular çekildiği için gemiler hareket edemiyor.

Tuna Nehri taşımacılığı, Bulgaristan kısmında görülen düşük su seviyesi engeline takıldı. Büyük sayıda gemi, Belene bölgesinde beklemede kalıyor. “Ruse - Nehir Denetimi” Müdürü kaptan İvan Jekov, 22 geminin ve yaklaşık 50 yük gemisinin Persin Adasının 15 km’lik Tuna bölümünde bulunduğunu açıkladı.

İvan Jekov, “Gemiler için nehrin asgari derinliği 1.8 metredir, ancak nehir seviyesi şu anda daha düşük olduğu için gemi kaptanları, daha iyi seyir koşulları beklemek zorunda, ya da malların bir kısmını boşaltmak zorundadır” dedi.

BNR, Vidin Radyosu, Belene bölgesinde beklemede olan aşırı sayıdaki geminin, yolcu gemi trafiğini engellediğini bildirdi.

İhracat taşımalarında Macar krizi!

 

Türkiye İHA'larla taşımacılığa hazırlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )24 Eylül 2021 14:11

    İşte bu yüzdne kanal İstanbul diyoruz. Tuna nehri durmasın :D ahaha hiç şaşmak bidi haykırırsa ,Yahu Tuna nehri Turkıyede deılmı der bide : ))