E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTSPB’nin uluslararası çaptaki kongresi Kasım ayında---

TSPB’nin uluslararası çaptaki kongresi Kasım ayında

TSPB’nin uluslararası çaptaki kongresi Kasım ayında
15 Ağustos 2017 - 11:46 borsagundem.com

Dünyaca ünlü uzmanlar ile Türk sermaye piyasalarının temsilcilerini buluşturacak kongre 14-15 Kasım 2017’de düzenlenecek.

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) uluslararası ünlü isimleri Türkiye’ye getirecek büyük kongreye hazırlanıyor.  Geçtiğimiz yıl Birliğin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’nin ikincisi 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek.

Dünyaca ünlü uzmanlar, kamu karar alıcı birimlerinin temsilcileri, sermaye piyasası kurumlarının temsilcileri, yatırımcılar ve reel sektör temsilcilerinin bir araya geleceği “Geleceğimiz İçin Büyüme” temalı kongrede, uluslararası uygulamaları içeren oturumlarla sermaye piyasası yoluyla yatırıma yönlendirilen birikim oranının artırılması hedefleniyor.  

Katılımcılar, hazırlıkları titiz bir çalışmayla yürütülen kongredeki tüm panellere ve eğitimlere ücretsiz katılabilecek.

İLHAMİ KOÇ: ÖNEMLİ KONULARI TARTIŞACAĞIZ

TSPB Başkanı İlhami Koç, “Sermaye Piyasasında Gündem”de yer alan yazısında, “Sermaye Piyasaları Kongresi’ni, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda daha yüksek katılımcı sayısı sağlayacak şekilde, ‘Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ adı altında, bu yıl 14-15 Kasım 2017 tarihlerinde düzenleyeceğiz. Kongremizin ana teması ‘Geleceğimiz İçin Büyüme’ olarak belirlendi. Bu ana tema altında yer alacak konu ve panel başlıkları, üyelerimiz, kamu ve özel sektör kurumları ile akademisyenlerden oluşan Danışma Kurulu tarafından uzun soluklu, titiz bir çalışma sonucunda belirlendi. Bu kapsamda, 3 ana konuşmacı, 24 panel ve çok sayıda eğitimle sektörümüz için önemli konuları birlikte tartışma fırsatına sahip olacağız. Ulaşmak istediğimiz bir başka hedef de kongrenin gittikçe daha uluslararası hale gelmesi. Bu amaçla, kongremizin ana konuşmacıları için dünyanın en iyi üniversitelerinde görev yapan akademisyen ve uluslararası kurumlarda önemli pozisyonlara sahip uzmanlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Çok yakında bu isimleri de sizlerle paylaşacağız” dedi.

TSPB'DEN HAKEMLİ DERGİ

Kongrede Birliğin sektörün gelişimi için oldukça önem verdiği iki projesiyle ilgili farklı etkinliklerin de düzenleneceğini belirten Koç, şöyle devam etti: “Bunlardan ilki, sektördeki bilimsel araştırmaları desteklemek amacıyla yayınlamaya başlayacağımız ‘Journal of Capital Markets Studies’ isimli hakemli dergimizin tanıtımı olacak. Dünyaca ünlü akademisyenlerin çalışmalarının yer alacağı uluslararası nitelikteki bu yayınımızda, sadece ülkemizle ilgili değil bölgesel ve küresel konuları da inceleyen araştırmalar yer alacak. Diğer bir etkinliğimiz de bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz ‘Kamera Elinde Geleceğin Cebinde’ Kısa Film Yarışması’nın Ödül Töreni olacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)