E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan protestoculara sert tepki---

Trump'tan protestoculara sert tepki

Trump'tan protestoculara sert tepki
23 Ocak 2017 - 03:30 borsagundem.com

ABD Başkanı Trump, Twitter'dan yaptığı açıklamada, protestoculara "Seçmlerde neden oy kullanmadınız" diye sordu

ABD Başkanı Donald Trump resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada protesto gösterilerine sert tepki gösterdi. Seçimlerin gerçekleştiğine dikkati çeken Trump, protestoculara “Seçimlerde neden oy kullanmadınız?" diye sordu.

Trump protestolara destek veren ünlü isimlerin de kötü davrandığını ifade etti. Trump twitterdan yaptığı açıklamada “Dün protesto gösterilerini izledim, ancak daha önce bir seçim yapmış olduğumuz izlenimi uyandırdı! Neden bu insanlar oy kullanmadı? Ünlüler kötü davrandı" ifadelerini kullandı.

"11 MİLYON DAHA FAZLA"

Basın kuruluşlarına da göndermede bulunan Donald Trump, 20 Ocak'ta gerçekleşen devir teslim töreninin izlenme oranlarını paylaştı. 2012'de gerçekleşen törenlerle 20 Ocak'taki töreni kıyaslayan Trump, son rakamların Obama'nın töreninden daha fazla olduğunu söyledi. Trump, “Vay, televizyon reytingleri açıklandı: 31 milyon kişi açılışını izledi, 4 yıl öncekinden çok daha iyi reytingler. 11 milyon daha fazla!" dedi. (Yenişafak)

Trump'a 'Hepimiz Müslümanız' tepkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin23 Ocak 2017 08:41

    nicin mi oy kullanmamislar ? bu sorunun cevabini yanlis yerde arama trupm, burada keMAL var ona sorsan sana tum saiklerini soylerdi, ha ha ha